Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2008, 10:46 PM   #35 (permalink)
eylülzen
Teğmen

eylülzen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylülzen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

sevgili 01 nisana katılıyorum bende işe bilinç altını temizlemek olduğunu düşünerek bir takım teknikleri denemeye karar vererek başladım sedonayla ilgili kitabı aldım ama bende ters tepti mesela vazgeçtim eft yapmaya karar verdim videolarını izledim bazı yazıları okudum kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum sevgili hayal ablaya danıştım bu konuda onun sözlerinin faydası oldu fakaat iş yapmaya gelince insan nerden başlıycağını şaşırıyor örneğin kendime bir liste yaptım herbirini deniyorum 10 dan sıfıra inene kadar fakat ben yoğunlaşamıyorum sorun bu ama yinede devam etmeye niyetliyim birde liste biraz kabarık sanırım herbirini hergün yaparsam sabahtan akşama kadar eft yapmak zorunda kalıcam burada yani izmirde semineri yok pek çok şeyde olduğu gibi yani kitaplarla bişey yapmak durmundayım hipnoz ilgimi çekiyor ama onuda piskiyatırlar uyguluyor bilinç altına yerleşmiş otomatik işleyen kalıplar var bunlar çekirdek inancımızı oluşturuyor işte bunları değiştirmeden yola devam zor hatta imkansız ben bu sorunların farkındayım ama işin kötü yanı değiştiremiyorum inşallah bunun yolunu bulmak istiyorum fikri olan varsa yazarsa sevinirim ayrıca deep peat e gelince ben onun eğitimini almayaı çok istedim mesela ama oda istanbulda bakalım arayışlarımız bir çözüm yolu getiricektir inşallah
eylülzen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla