Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2008, 11:49 PM   #39 (permalink)
pisiii
Guest

Standart Ynt: pisi pisi aysun un yeri:)

bugün güzel bir sunum sağladığın ve ilk vizemi başarıyla atlatmamı sağladığın için şükrediyorum. akşam annemin bana hazırladığı güzel sofra için şükrediyorum.
yüreğim hala sevebildiği için şükrediyorum.
bu gün sınavım açıklandı. sayıştaydan elendim günlük.

ama biliyomusun çok uzulmedim bu sefer. oysaki artık daha başarılıydım. yaşdan dolayı girebileceğim sınavların sonuna ulaşmaıştım.

okuldan ankaraya eve dönerken ağladım az bugün ben günlük. kendime ağladım. geçmişime , geleceğime , sevdiğime , sevmeyenlere.. şükrettim gene geçen
seneden daha başarılı olabildiğim için. şükrettim onu hala özleyen , onun yüreğim iççin atan bir yüreğim olduğu için.

ah bi kazansaydımda annecim artık bi baltaya sap olabildiğimi görebilseydi...
özkan haber verdi bu gün sayıştay sonucunu. birbirimizde tc kimlkilerimiz var. aradı olmamış dedi. nekadar farkla kaybettim çomku yakın dedim. yok kenardan değil bayağı farkla akzanamadın dedi. ben bekliyodum zaten seni dedi.
ben ondan 3 net fazla yaptım sanıyodum sorulara bakınca. ya o ya ben yanlış hatırlamışım çünkü onun neti benden fazla çıktı.. demiştim ben senin yapamaman şaşırtmadı ded. hoş oda kazanmadı ama , ne bileyim arkadşlaıkta bu olmaz sanki tuhaf geldi.
günlük , şükretmeliyim buna devam etmeliyim. 30 kasımda idari yargı sınavı var. belki çok fantastik. hakımlık kim ben kim...
annecim yine yapamadım , özür dielrim...