Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar Yok canım benim neden birileri bu fikirlerin için sana kızsın ki?Hepimiz gelişirken bu ve daha ilginç soruları sorduk kendimize.Bazen motivasyonumuz sıfırlara hatta daha da altına kadar düştü :) Hiç birimiz birden bire gelmedik kendimizi iyi hissettiğimiz bu noktaya.Hepimizin çalışmaları hala devam ediyor,gelişim bitmiyor bitmesinde zaten :)
Şunu içtenlikle ve inanarak söyleyebilirim ki yardımcı tekniklerle birlikte benim kendimi temizlemeye başladığım uç nokta Reiki oldu.Dediğin gibi korku ve yanlış inanç kalıplarımı ben Reiki ile temizliyorum,bitti mi hayır,bitecek mi evet herşeyin bir sonu varsa eğer bu kalıpların da bir sonu vardır.Yanılmıyorsam 2. derecedeydin Reiki'de keşke ona hak ettiği değeri vererek kullansan derim.NLP ve çekim yasasıyla bir çok problemini aşmış,yazılarıyla bunları kanıt haline getirmiş o kadar çok arkadaşımız var ki sitede.Hayatlarını planlı ve programlı çalışarak,bazen kendine yöntemler üretip bazen mevcut olan yöntemleri kullanarak değişimeye çalışan ve güzel adımlarla hedeflerine ulaşmaya başlayan çok değerli dostlarımız var gerçekten.
Sevgi kuşkusuz en güzel enerjidir.Değişim ilk baş sevgiyle başlar.Kendimizi severek bazı şeylerin üstesinden gelebiliyorsak ne ala,aksi takdirde farklı fikirlere açılıp,yeni şeyler deneyimleyerek çıtayı bir kademe daha yükseltmemiz ve bize doğru gelecek en iyi şeyi hayatımıza dahil etmemiz,kullanma yolları arayıp gelişimimizi bu yönde desteklememiz gerekebilir.Bunun için en iyisini yine biz biliriz.
Her zaman daha basit ve daha sade bir yol vardır.Bu benim onun için Reiki dir bir başkası için PEAT dir,diğeri için Sedona dır,bir başkası için iki nokta.Herkeste yöntem farklı ama bilinç ortaktır:DEĞİŞİM ya da yeni tabirle GELİŞİM.
Sana çok ufak bir önerim var lütfen beni yanlış anlama öncelikle.Öğrendiğin hangi teknik olursa olsun farketmez onu bir müddet kullanmadan,denemeden nadasa bırakma.Belki o senin için biçilmiş kaftandır ve senin tarafından kabul edilmeyi bekliyordur sana faydalı olabilmek için.Lütfen öğrendiğin hiç bir şeyi uygulamadan bu bana uygun gelmedi diyerek yabana atma.Emin ol ondan mutlaka bir alacağın vardır ki sen onu öğrenmiş--o sana kendisini öğretmiştir.
Kendin için en doğru yolu bulacağına inanıyorum.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |