Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2008, 07:36 AM   #42 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: pisi pisi aysun un yeri:)

Canım benim herşeyde bir hayır vardır dersen hayırla karşılanırsın.Bu sınavı kazanman belkide senin için hayırlı değildidiye düşün. Bak kızmaya başlıyorum niye kendinden ümidikesip ben bukadarım diye kendini küçük görüyorsun.

Bir düşün bu güne kadar neler başardın .Başın her zaman dik olsun çünki ben toplantıda sana hayran kaldım nedeni Keops bana o soruyu sorsa biraz düşünürdüm ama senin cevapların hazırdı bir anda söyleyi verdin.

Ailen seninle mutlaka gurur duyuyordur.Senin gibi biriyle ben bile gurur duyuyorum iyiki varsın ve seninle tanışma fırsatım oldu .Senden ricam kendini küçümseme sen kendini küçük gördükçe herkes sana o gözle bakar.

Bizler hayata kendi sınrlarımız içinde bakarız insanlarda bizim izin verdiğimiz ölçüde sınırlarımızı ihlall ederler kimsenin seni üzmesine izin verme bunu öğrenmek biraz zaman alıyorama sonuç güzel oluyor.

Malesefki insanlar iş hayatında çok acımasız oluyorlarama şöyle bir düşün işi olmayan ve iş arayan insanımız nekadar çok senin yinede bir işin var ve kimseye muhtaç değilsin .

Canım benim sana öncelikle biraz yavaşlamanı tavsiye ederim .Biraz sakin olursan kendine biraz zaman ayıra bilirsen herşeyi daha net göre bilirsin .Seni seviyoruz iyiki bizimlesin Yolun aydınlık ve açık olsun.