Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2008, 10:37 AM   #43 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: pisi pisi aysun un yeri:)

Alıntı:
pisiii Nickli Üyeden Alıntı
belki olması gereken bişey var , belki bir hayır var.ondan çok uzulmedim , ha günlük? yada alıştım ben buakdarım. aslında bunuda demek istemiyorum. yanı zayıf kılıyor enerjisiz kılıyor.ağladım ben otobuste yaslanıp cama..kazanıcaktım.gurur duyacaktı artık ailem benimle.kurtulcaktım o iş yerinden. birileri artık insan olduğumu maaş verip insanları satın alamayacaklarını , emeğe saygıyı anlayacakalrıdı. başım dik olacaktı. haketmedim mi artık rabbim ben. biliyorum sınıyorsun. ama ben bir garip sahipsiz pisiciğim ,yetermi gücüm.. isayan etmeden daha enkadar direnebilirim... isyan ettirme beni
ilk cümlene takıldım ben pisiciğim..sen göründüğünden daha fazlasısın. anladığım kadarıyla, hukuk okudun, ben tüm yüksek okul okumuş çocuklarımıza saygı duyarım..ama hukuk fakültesi ve tıb okuyan çocukların biraz daha fazla emek harcadıklarını düşünürüm..daha fazla efor harcadıklarını düşünürüm,yanılıyor olabilirim.. bundan bağımsız olarak sana bir şey söyleyeceğim, tüm yaşamında değil..sadece okul hayatında gösterdiğin başarıları hatırla, ilk okuldan bu güne kadar bu başarılar senin eserin...bu sınavda olmadıysa hiç önemli değil, bir başkasında kazanacaksın mutlaka, ama önce kendi değerini bilmen gerekiyor... SEN KENDİNİ GÖRDÜĞÜNDEN DAHA FAZLASISIN, VE GÖRÜNDÜĞÜNDEN DAHA BAŞARILISIN..senin için en hayırlı olan kısa sürede olacaktır..yalnız lütfen kendi değerinin farkında ol emi ablam..saygılı sevgiler