Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2008, 03:32 PM   #42 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

nisancım merhabalar tatlım..

içinde kırgınlığınlıkların olduğunu farkettiğimden bunları genelde paylaşmak konusunda zorlamamak adına özelden yazdım tatlım..

ben hemen hemen hiç bir öğrencimi reiki 1 i özümsemeden 2 . aşamaya geçirmedim..
bunun sebebi reiki ruhsal ve çok güçlü bir enerjidir ve fiziksel dünyada kontrol edebilmek için önce bedeninin bu frekansa uyumlu hale gelmesi gerekir..
bunun içinde bol bol kullanılması gerekir..

reiki sevgi yolu dur.. bu enerjiyi en çok sevgiyi almasını vermesini bilenler.. koşulsuz sevgide yüremeyi tercih edenler tam anlamıyla gücünü kullanabilirler..

hangi konuda reikiye sevgiyle yaklaşıyorsan o kunuda sana daha çok yardımcı olur.. bir yol arkadaşıdır çünkü..

özel mesajımda da söylediğim gibi; uyuyamamak bir problemdir ve bunun üzerine sayfalarca yazabilir..
uyku ilaci ile bile uyuyamayanlar vardır.. temeline inildiğinde şifalandırılması gereken pek çok şey çıkar..

böyle bir durumda reiki ni sevgiyle kullandığın inandığın ve güvendiğin için sana mışıl mışıl bir uyku vermiştir..

aynı durum olmasını istediğin tüm olasılıklar için gereklidir..
hedeflerimize kilitlendiğimizde genelde egomuz ile hareket ederiz.. burada sevgi değil hırs söz konusudur..
koşulsuz olarak isteseydin o hedefin de gerçekleşirdi..

ancak burada atladığımız bir nokta var..

diyelim ki bir dileğimiz var.. şu anki koşullarda olması bizim için harika..
reiki ile destekliyoruz bu niyetimizi..

ama reiki de ilk ne öğretiyoruz; benim ve bütünümün hayrına olacak şekilde (!) benim ve bütünümün iyiliği için (!)
bu niyeti kalpten yaptıysak ve gerçekleşecek niyet harika gibi gözüksede hayırlı değilse ?

peki bu niyeti gerçekleştirmeden olmasına yüklendik ve olduğunu farzedelim ..
olan dan olduğu zaman memnun ve mutsuz olacağın bir geleceğe taşındaysan..

şimdi bir zincir oluşturdun ve sürekli şifalandırılması gereken pek çok şey çıkmaya başladı karşına..

halbuki olmadığında bunu kabul ederek sevgiyle içinden akıp gidebilseydin..
daha iyilerini bulmak üzere hayat yolculuğuna devam ettitğini farkedebilseydin...

belki de o gün bu olayı kabullenmeyerek bir blokaj oluşturdun ve bu gün karşında farklı alanlarda sorun olarak
o blokajının yansımalarını görmektesin..
içimizdeki haklı çıkma isteğini serbest bırakmadan pek çok benzer deneyim ders olarak karşımıza çıkar..

niyetini her iki açıdan da ele aldığımızda suçlu olarak reiki yi buluruz..
niyetim enerji göndermeme rağmen gerçekleşmedi; demekki reiki yeteri kadar çalışmıyor..
niyetim gerçekleşti ama mutsuzum; reiki iyi olsaydı bu niyetimi gerçekleştirmezdi..

her seçim bir vazgeçimdir..
belki de vazgeçtiklerimiz kazanacaklarımızdan daha çoktur bunun dengesini kurabilmek için niyetin gerçekleşmemiştir..

halbuki burada tek yapmamız gereken nehirde olan bir su gibi olayın içinden şeffaf bir şekilde akıp gitmekti..

reiki bizim yol arkadaşımızdır.. yolumuza ışık olur .. yanımızda durur ama önümüzü aydınlatır.. çevremize ışık saçar..
fiziksel ve sipiritüel dünyanın denge içerisinde buluşmasını sağlar..

her şeyin özü enerjidir bu bilimsel olarakta kanıtlanmıştır..
arzuladığımız hedefimizde.. yaşadığımız travmalarda .. hastalıklarımızda ..

bizler enerjisel algılarımızı özümseyemediğimiz için ve bu ferkansa çok dahil olamadığımız 3 boyutlu aşamaya alışkın olduğumuz için;
arzuladıklarımızı da hastalıklarımızı da anlayabildiğimiz farkedebildiğimiz bu boyuttan bakarız..

halbuki biraz hassaslaştığımızda en basitinden bir gribi bile henüz eterik bedenizdeyken farkedebilir şifalandırabiliriz ki
auranın eterik bedeni bedene en yakın katmandır ve hemen hemen herkes tarafından kolaylıkla görülebilir..

istemekten rahatsız olmanın ana sebebi almayı kabul etmekte zorlandığın için olabilir mi..

istemek odaklanmaktır.. bunu bir ampul ile lazer arasındaki farka benzetebilirsin..
istediğinde dağınık olan enerjini bir noktaya yoğunlaştırarak etkiyi arttırısın..

diyelimki elinde pek çok çukulatayla her akşam oturduğun mahalledeki evine gidene kadar karşına çıkan
komşu çocuklarına bunları dağıtıp onların yüzlerinde ki mutlulukla evinin kapısını açıyorsun..

ortalama mahallede kaç çocuk olduğunu biliyorsun ...

senin evine en uzak noktadaki ufaklık hiç sana gelipte çukulata almıyor.. istemesine bile gerek yok.. zaten veriyorsun..

ikinci üçüncü akşamda böyle olunca merak ederek yorgun olmana rağmen evine kadar gidip ona çukalatayı bırakıyorsun..
gözleri parlıyor ama yüzümdeki gülümsemesi belli belirsiz..

bi kaç akşam tüm yorgunluğuna rağmen madur kalmamaması için evine gidip bırakıyorsun..

ama sende yorgunsun halbuki gelse ve arkadaşlarıyla birlikte istese daha kolay olmaz mıydı..

bir lider seçiyorsun yoğunluğundan dolayı ..
bu lidere kırmızı balonlar aldırıyorsun.. mahallede senin çukulatalarını seven her çocuk kapısına bu balanu asıyor.. (sembol)
lider olan abi çocuk senin ona verdiğin çukulataları her akşam bu balonları izleyerek tüm mahlaleye dağıtıyor..

böyellikle senin için daha rahat oluyor adalati sağladığın için..

halbuki bizim ufaklık kapıya balonu asmadı ama lider bunun farkında değil..

ve ufaklık adaletsizlik için kızgın kırgın..

istemek odaklanmaktır.. semboller isteğimizin enerjisini odaklayıcı mühür..

istemeyi istememen kendi içinde hakkın olmadığına olan yanlış inancın olduğundan olabilir ..
ve bir mucize beklersin ben haketmiyorum ama yinede istemeden de olsa dileklerim gerçekleşsin..
ve ben ne kadar değerli özel olduğumu kendime kanıtlayayım.. hak ettiğime beni bu şekilde inandırmış olsunlar diye..

bu negatif egomuzun ince kurnazlıkla oynadığı oyunudur.. tıpkı öğrendiğimiz her kişisel yöntemini tam azıcık
işe yaramaya başlamışken olmayacak olanı istetip bak işte bu da olmuyo gördünmü diyerek rafa kaldıttırması ya da çöpe attırması gibi..

geriye dönüp baktığımızda ise doğru düzgün uygulanmamış pek çok yöntem.. yüzlerce kitap önümüzde ise memnun olmadığımız hayatımız ve biz..
içimizde ise haklı çıkmanın gururunu yaşayan negatif egomuzun türk filmlerindeki kötü adam gülüşü..

<"İstenilen sonucu olumlu veya olumsuz yönde hızlandırır, sizin hayrınıza olacak şekilde" diye. O zaman uğraşmaya ne gerek var diye düşündüm.>

işte asıl bunun için uğraşmaya gerek var.. bu benim reiki de en sevdiğim yöndür.. olmasını istediğim bir dileğime enerji gönderirim..
örneğin normal koşullarda 3 ay sonra olmayacağını farkedeceğim bir şeyi 2-3 hafta içinde olmayacak bu diye fark ederim..
bu bana yeni bir vizyon kazandırır.. yaşamıma olacak olanı dahil edebilmem için yeni fırsat..
olmayan için gereksiz yere harcayacağım enerji ve zaman tasarrufu ..
ve olmadığında yaşayacağım hayal kırıklığının altından çabucak kalkabilmemi sağlayacak güç..

her şey bizim olayları nasıl gözlemlediğimizle alakalıdır tatlım..

senin duramadığın gibi bende duramıyorum bu konuda yazmaya başladığımda

umarım bir nebzede olsa ışık olabilir yazdıklarım sorularına..

sevgiler..