nisancım öncelikle merhaba yazını okuduğum zaman aynı yolu izlediğimizi fark ettim özellikle düşünce yapısı açısından örneğin ben bir yönteme başladığımda onu eksiksiz yapmaya çalışıyorum ve hemen sonuç bekliyorum rahat değilim yani hemen olsun istiyorum sonra öğrenmeyi çok seven bir yapım var bişeye başladıysam diğerini görüyorum a bak bu dahamı faydalı acaba deyip onuda öğrenmeyi düşünüyorum ve haliyle yılıyorum bu güne kadar kendimle çok mücadele ettim kişisel anlamda şimdi geriye dönüp baktığımda evet ya ben mücadele etmişim keşke birazda uzlaşsaymışım diyorum o kadar mükemmeliyetciydim ki çünki buda beni yormuş şimdi buradayım zaman zaman kızım denemeye devam ediyorsun denemediğin kalmıycakmı senin bırak bunları bu kişisel gelişim dedikleride moda oldu bi tür çılgınlık diyorum tıpkı senin gibi amaa yemezler bu sefer çünki hiçde öyle değil farkındalığım o kadar arttıki aslında içimdeki o diğer yanım bundan pekde hoşlanmıyor çünki değişim sancılı ama imkansız değil ayrıca burada herkes olumlu yazılar yazsaydı şimdi bu sitede olmazdım kendimden birşeyler buluyorum ki hala buradayım çevremde bu konuda bilgili çok kimse yok o nedenle burada değişimlerimi sancılarımızı önerilerimizi yazalım bu çok önemli bak ben olumsuz yazıyorum deyip vazgeçmeyelim çelişkilerimizi sorularımızı yazalım bu arada tekrar soruyorum ya bu çekirdek inanç hipnoz dışında değişirmi arkadaşlar yani sorunlarımı tespit ettim onlar için eft uyguluyorum ama hipnoz daha hızlı çözüm almama sebeb olurmu hipnoterapi gören varmı
hepiniz sevgiyle kalın