Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2008, 10:52 PM   #56 (permalink)
eylülzen
Teğmen

eylülzen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylülzen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

awayycim teşekkür ederim hayatım mesajın beni bilgilendirdi malesef haklısın parayı kurtulalım diye gözden çıkarıyoruz niyetliyizde bu işi yada bu tarz işleri paraya dökmeyen az insanlar malesef cazibesine kapılıp süründürüyorlar bu nedenle kendi yapabileceğim çözüm yollarını denemeyi tercih ediyorum hep ayrıcada kolay teslim olan yapım yok benim dirençliyim yani çünki insanlara güvenim çok sarsıldı şimdi eft yi deniyorum tabi bu halde hiç kolay olmuyor çünki bende sıkıntı bir türlü sıfıra inmiyor ama denediğim günden bu yana ilginçtir ki rahat uyuyorum yani uykularım delik deşik değil daha önce defalarca sıkıntıyla uyanırdım blokajlar belkide zamanla çözülecek bazen herkesin yaşadığı gibi yaşamıyoruz diye bir yöntemi bırakmamalıyız diye düşünüyorum buda belki benim yöntemim olur değilmi herşeyin bir ilki vardır kimbilir bildiğim tek şey artık kendime değil bu blokajlara meydan okuyacağım savulun ben geliyorum blokajlar
eylülzen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla