Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar öncelikle eft_turk.com var orada dr bülen oranın videoları var hepsini izledim hayal ablanın tavsiyesiyle sonra bu sitede bir e kitap vardı eft ile ilgili onu indirdim ve okudum birde mürvet muratın duygusal özgürlük tekniği eft adındaki kitabını aldım bu gün oldukca açıklayıcı ama zaten ben uygulamaya başlamıştım ilk başta kızım sen yoğunlaşamıyosun bu olmaz dedim bide haliyle liste kabarık sonrada olsun yada olmasın deyip başladım yapmaya hadi bakalım hayırlısı diyorum sitedeki eft kitabını bilgili arkadaşlar bulmana yardımcı olup linki vericeklerdir bi araştır bakalım awayycim eğer başlarsanda beklentiye girme ben öyle yapıyorum çünki kendimi çok tetkik edersem yararı yok deyip bırakıcam biliyorum umarım faydasını görürsün hayatım yalnız mürvet muratın kitabı oldukca açıklayıcı birde ben ön araştırma yaptığım için dahada açıklayıcı geldi yalnız orada tutturmuş bi yoğunlaşma hadi yoğunlaştım sıkıntı sıfıra inmiyor gibi hissediyorum ama yinede sanki biraz daha düşüncelerim netleşti gibi geliyor bi kaç gündür bende iyiye yoruyorum bunu zaten en az 1 ay verin kendinize diyor kitaptada bunlarda aklında bulunsun olurmu canım yine sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım |