13-11-2008, 01:03 AM
|
#53 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: İsobel'in günlüğü Unutmuşum, bir de rüyalarım acaip canli film gibi oldu. bazıları çok enteresan. mesela 2 gün önce gördüğüm rüya. Bir apartmanın en alt katındayım, deprem oluyor, dışarı kaçıyorum, ama sonra dönüp, yanımda biriyle, sisler içinde biri, içeri giriyorum ve kendimi görüyorum, orda öylece dururken kendimi seyrediyorum. Sonra kedim üstüme atladı ve uyandım:PP Bugün de depremi duydum, daha öncede depremleri rüyamda görüyordum, ve gerçekleşiyordu, ama bu enteresandı. Birde yılan vardı bir rüyamda boynumda, boğazını sıkıyordum kurtulmak için, bir yandan da öldürmek zorunda kalmasam diye dua ediyordum:) Kayınvalidem yılan paradır, sen parayı reddediyorsun dedi, ama ben düşmana yordum.
__________________ Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />"suyun akışı" karar verir! |
| |