Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2008, 01:29 PM   #26 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Standart Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim

merhaba günlük
Buğün biraz yorgundum sanırım dün bütün enerjimi birde harcadım sabah uyandığımda saat 8:45 hemen hkalktım hazırlandım evden çıkmak üzereyken tel çalmazmı baktım işyerinden bölgeden müdürlerimiz gelmiş yani bu kadar olur ilk kez uyuya kalmıştım acaba programlamamda bir hatamı yaptım diye düşündüm çünkü hiç bir zaman bu şekilde olmamıştı çünkü ben hayatımda çalar saatle uyanmadım okul zamanları 6 idi bunu sonra 7 ye programışladım şimdide 8 e progralamıştım ama bu sefer kalkmam gereken saatte kalkamamıştım neyse işe geçtim tabiki ben biraz yorgun ama bölge müdürlerimiz baya pozitif enerjileri baya var bendeki tüm negatiflik uçtu gitti çok güzel di 10 gibi gttiler güzel ve mutlu ayrıldılar heh bana övgü yagdırmaları işimi pratik ve hızlı yapışımdan dolayı bende ayrı bir bilmişlik havası heh okadarcıkta olsun değilmi ama evettt bundan sonraaa ne yaptım bilin bakalımmmm wave ceevizli kurabiyelerimi almaya diddiimmmmm iki gündür çekim yasası uyguladım tarifi almak için hehe aldımda tarifi yani almasam olurmu değilmi ... ama tarif az karışık gibi pasta yapmasını bilmeyen birine bu tarif nasıl verilir ayıp değilmi alla alla olmaz ki neyse çözemezsem gene oraya müracaat ederim
Sonra arkadaşımı aradım oda geldi oh mis gibi çay kurabi keyfi anlatamam birazcıkta sohbet kaynattık resmen
Of ya arkadaşımda diddi işte şimdi nörecem derken baktım hayal ablam sohbete başladık bilgisayardan bizimkilerde bir yandan soba kuruyorlar super onlarada sağ sol laf yetiştiriyom heh soba işi tamam ben hayal ablamla kala kaldım çok harika sohbet ettik ablamla gerçektende bana çok iyi geldi öğreneceğim çok şey var benim daha yolun çoook başındayım bunu öğrendim hayal ablacım çok teşekkürederim
Şimdide günlüğümle başbaşayım işte buğünlük bu kadar buğün baya yoğun yaşadım ama neşemde tam yerinde çok mutluyum ama çok mutluyum