Benim başıma geldi böyle bir olay ama ben görmedim gözlerimle ispiyonladılar ozaman lise birinci sınıftım yazlıktan biriyle berberdim oda üniversiteye gidiyordu ozamanlar, 4 ay gibi çıkmıştık, yaz tatili bitimindede herkes memleketlerine döndü haliyle okullar açıldı falan derken telefonla devam ediyordu,birgün ben aradım okul çıkışı cep telefonunu açmadı,daha sonra en yakın arkadaşını aradım sınavda olduğunu söyledi inandım tabi daha sonra bilmediğim bi numara aradı beni arayan kişide yazlıktan onun okulunda bir arkadaştı aynen şöyle dedi bana;
x kişi şimdi şu cafede x kişiyle beraber çok samimiler cafeye el ele girdiler haberin olsun diye aradım,benden duyduğunu söyleme ilk önce inanamıyo insan, yakıştıramıyo,afallıyo,ne yapacağını bilemiyo,uzaksın elin kolun bağlı acayip bişeydi işte
neyse ulaştım daha sonra kendisine doğruladı ağzıma ne geliyosa söyledim ben valla tutamadım kendimi oda susup dinledi 1 ay gibi acısını yaşadım sonra mecburen unuttum kötü bir olay Allah kimseye yaşatmasın olan kadına oluyo üzülüyo,yıpranıyo,güvenini kaybediyo üzerinden tam 7 sene geçti yinede yaşamak istemezdim böyle birşey,şimdi yaşasam daha kötü etki bırakır çünkü daha kendimi bilecek yaştayım o yaşta bile çok üzmüştü beni.
Allah birdaha yaşatmasın,kimse yaşamasın.Ben yine tutamam kendimi ağzıma ne gelirse söylerim hatta daha ileride giderim herhalde