Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2008, 03:35 PM   #23 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Standart Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi

yanlış düşünüyorsun herkes kendi kaderini kendi çizer mesala ben kendimden örnek vereyim biz iki kızkardeşizdir benim üzerimde korumacılık rollerinden dolayı hep engellediler hep ben isteklerimi zorla aldım halen engel yokmu var olsun hayellerimden asla vazgeçmem sadece bana zaman kaybetmeme neden oluyorlar bana manevi yönden destekleri tam vermiş olsalardı herşey daha güzel olurdu ama burda bana bir de ödül verdiler zorluklar karşısında asla yıkılmadım çok esnek olabildim eger o isteğim olmadıysa tekrar masaya yatırırım tekrar planlar hazırlarım başka yerlerden kısmetlerimi araştırırım yani bana yaptıkları benim için çok büyük ödüldü gelelim diğer kardeşime ilk okuldan bu tarafa özel kurlar ne istediyse aldı benim işyerimde yazları çalıştı hanfendiye maaş bile verdim istediği zaman dersaneye gitti yani ne isterse sınırsızdı çünkü babam onun okumasını çok istiyordu o onun gözünde bir taneydi ve ben bunu açık şekilde yapmasına bile kızmadım kıskançlık bile yapmadım demekki onunda o şekildeymiş kısmeti dedimn öss sınavına ilk girişinde hiç unutmam tartışmamız olmuştu sizin gibi yıllarca girenler yüzünden bizim şanslarımız azalıyor demişti bende o esnada kızmakmı dersin yoo kızmamıştım bile benim dediğim kelime harfiyen şu şekilde idi sen önce sınava gir puanını alda sonra gel benimle konuş sen daha yenisin demiştim 6 yaşta küçüktür benden o yıl gene gizlice girdim tabiki babam beni araç görünce şoka girmişti laf saya saya götürdü beni saat 7 de gireceğim okuldaydım ben orda tek bekledim annem tabiki babamı sinirlendirmemek için inememişti kızkardeşimin yanındaydı ikisi ama gelelim sonuca kızkardeşim hiç bir zaman bu kadar eğitime rağmen barajı aşamadı ben çalışmadan girmeme ragmen hep 4 yıllıkları kazandım istediğim yer gelmediği içinde yazmadım...

Ama şu anki durumumuza bakıyomda bacım pes etti evlendi bir çocuğu var şu anda ikinciside geliyor hep bizim eve özlemle bakıyor ... Ben araç aldımmı kıskanıyor acayip kıskançlıkları çıktı ben ne yapabilirim ki değilmi sana imkan verildiğinde kullanmadın hayatını seçtin ben ise hayellerimin peşinde engellere ragmen halen gidiyom ve çok yol aştım inanki onun için bulunduğun yer sadece sana ait asla suçluluk duygusu hissetme o ailede sadece sen eyleme geçtin ve sadece sen alabildin her insan zorun üzerine yürümek bile istemezken sen herşeyden fedakarlık ederek risk alarak bu duruma geldin eger başarılı olmamış olsaydın nederlerdi sana değilmi bunlarıda düşün ve bulunduğun yer sadece sana ait canım benim