Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2008, 05:54 PM   #8 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: Meditasyon Konusunda Kafamı Karıştıran Bir Yazı.. ( Lütfen Beni AydınLatın .. )

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sevgili serenity

aylardır, beynin frekansları ile çalışmalar yapıyorsun, ben beynin frekansları ile bu kadar oynamayı doğru bulmasamda,bu çalışmaları doğru kaynaklardan edindiğini söylediğin için sesimi çıkarmadım..öyle ya belki benim ulaşamadığım bir kaynaktan yardım alıyordur dedim kendime, şimdi başında söylediği şeyi ortasında abuklaştıran bir yazının seni nasıl etkilediğini merak ettim doğrusu, senin çalışmalarını gördükçe, insanın medidatif durumdayken bilimsel olarak hangi etki altında kaldığını bilmesi gerekir diye düşünüyor insan, en azından ben böyle düşündüm..

yukarıdaki yazıyı kaleme alanın hangi zihniyetle aldığı belli zaten..bunda kafa karıştıran bir şey yok..adamın amacı yüz yıllardır yapılanı yapmak, ve insanları ayıp, yasak, günah, üçgenine hapsetmek, veya ahlaksızlara kaçabilecekleri delikler açmak, mutlaka hepimiz duymuşuzdur, özellikle biz müslümanlar bir şeyi beceremediğimiz zaman tüm yeteneklerimizi zorlamak yerine "allah nasip etmedi " deriz veya daha en yakın günlerde, bir çocuk tacizcisinin söylediği şekliyle, nefsime, şeytana uydum deriz..
meditasyonun bir çok bilim adamının teyid ettiği faydasına girmek bile istemiyorum.çünkü girdiğim anda çıkamam..meditasyon bizleri hem ruhsal açıdan, hemde fiziksel açıdan yükseltir..

meditasyonla önümüze gelen bir başka şey ise, kendi içsel zenginliğimizi fark etmek ve yaptığımızın sorumluluğunu full üstlenmektir..
bize yabancı bir kültürün açtığı kapılar aslında islamiyettede uygulanmaktadır...sufilerin yedi ölüm dediği zikrederek ulaşmaya çalıştıkları şey, yedi çakranın dengelendiği anda ulaşılan yerdir.. ama nedense tasavvufta uygulanan her şey kula kul olmayanlar için giz perdesinin arkasında sır olarak tutulur..

allah aşkına, internet aleminde bir tek bu site kaldı, tüm insanların kendi inandıkları şekilde kişisel gelişime açılabildikleri
bırakın bunu herkes istediği gibi yapsın..buram buram fanatizm kokan bu yazıyı en cahil olanımız bile anlar..yapmayın kuzum ya..hele senin gibi ben araştırıyorum diyenler hiç yapmasınlar..

yukarıdaki yazıyı kaleme alan zihniyetler, bu gün çocuk tacizcisi olarak kuyruğunu yargıdan nasıl kurtarabileceklerini şaşırmış vaziyette, onları besleyenlerin ellerini eteklerini öpüyorlar, ve isteklerinede en yüksek mercilerin gerekirse kendi af hakkımı kullanırım demesiyle ulaşıyorlar..bu yazıyı buraya koydum çünkü araştırıyorum dersen, kaynak burada değilki. bu saçmalıkları sitemizde yayınlayarak bunların amacına hizmet ediyorsunuz ablacım...bir konuyu açmadan önce neden düşünmüyorsunuz kuzum benim.. ben susayım dedim ama yine çenem açıldı kusura bakmayın..hepinize saygılı sevgiler

Merhaba..

Bu Yazının Kaynağını Bilmiyorum Ve Bana da Bu Yazı Bir Arkadaşım Tarafından Mail YoLuyla Gelmişti.. Sanırsam Bilinçaltımda Eskiden Kalma Blokajlarım Var (Hortladılar Bu Yazıyı Okuyunca.. ).. Çünkü Meditasyonun İnsana Her Yönden Çok Faydalı OLduğunu Biliyordum Ama Nedense Bişeyler Kemiriverdi İçimi.. (Okulumdaki Din Hocamda Bunda Etmendir Maalesef.. ) Kısacası Beni Kendi Halime Bırakmayı Engellemeye ÇaLışıyorlar Ve Bu Süreçte Bende de Özgürleşme Arzusu Doğduğu İçin Arada Bir İkileme Düşmekteyim.. Lüften Bu Yazıyı Buraya Koymamda Bir Kasıt Aramayınız.. Amacım Hakikati Keşfetmek Hepsi Bu..

SevgiLer..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla