Alıntı:
nemesis Nickli Üyeden Alıntı
Adaşım azmine hayran kaldım  Bizde ablamla ticarete atılmak bir yer açmak istiyorduk.Öylesine gezinirken günlüğüne bakasım geldi.İyiki de karşıma çıkmış yazdıkların çok hoşuma gitti benim.Ablamada okutucam bu gazla onu kimse tutamaz  |
canım yaaa. çok sevindim karşılaştığımıza. ben sana şöyle söyleyim, ticarete atılmam hayatımın en doğru kararıydı. bizim toplumumuzda kadınların yönetici ya da işletmeci olabileceğine inanmıyorlar. erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz nihayetinde. bugün hala içeri giren pazarlamacı yada plasiyerler, 'yetkili biriyle görüşebilir miyim' diye soruyorlar. benim diyorum.
kendimi burda kanıtlamam , amcımı insanlara anlatmmam 1 senemi aldı benim.1 sene boyunca eşotmanlarla gezdim dükkanda(biraz tutucu bir yerde olduğum için). gülmeyi unuttum sanki. aman yanlış anlaşılmayım diye. şimdi gelen çoğu müşterim tanıyor beni. aile gibi olduk...
kesinlikle tavsiye ederim. bir çok insanla karşılaşıyorsun, bir çok kişiyi tanıyorsun. kendi adını oluşturuyorsun bir bakıma. güven kazanıyorsun en önemlisi daha ileri gitmen için zemin oluşturuyorsun..kendi mekanın oluyor, insanlar sana daha bi saygıyla yaklaşıyor.bakış açın genişliyor,yapabileceklerinin sınırı olmadığını biliyoruz,her istediğimiz bizim olacak biliyoruz, evren istediklerimizi oluşturacak.boş ver sınırları engellemeleri, kim tutar bizi (bizden başka!!!)