Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim merhaba günlük
Akşam bir rüya gördüm sıçrayarak uyandım. Rüyadan bu kadar neden etkilendin dersen net görüp içinde kendimi hissettiğim rüyalarım benim haberci rüyalarımdır ve ister istemezde etkilendim. Bilmiyorum belkide işimin neden olmadığını neden tam olacakken terse döndüğünü sorgularken bana yol gösterdi. Çünkü hayatta korktuğum iki şey yüzüme tokat gibi indi.... Ben hayattan bir yanlız kalmak ikinciside evime hırsız girmesinden korkarım... Rüyamdada evde tek başımaydım ve ben her zaman evde ışıkları açmadan gezerim karanlıkta dolaşmayı severim çünkü rüyamdada evde karanlıkta dolaşırken kapının zorlandığını bir takım seslerin geldiğini duydum o kadar korktum ki anlatamam nasıl uyandığımı ben bile bilmiyorum hemen kalkıp ışığı açtım rüyanın etkisi geçene kadar herhalde evi baya bir dolanmışımdır saat iki den butarafa halen uyuyamadım işe gelmeme ragmen etkisinden kurtulamadım gerçi halen etkisi var ama akşama göre rahatım.. Sabah hülya ablamla çok güzel sohbet etmeme ragmen rüyam aklımdan çıkmıyor tek çare sana yazmak oldu ... Ben bu korkularımı yenmek zorunda olduğumun farkındayım çünkü bu korkum her zaman benim önümde bir duvar gibi duracak ve ben bunu içimde barındırdıkça bir gün başıma gelme ihtimali çok yüksek olacak veyada bu korkumdan dolayı çok istediğim işim okulum hep hayel olarak kalacaktı. Ne yapacağımı bilmiyorum ... Sadece korkuyorum...
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |