Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2008, 01:52 PM   #64 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Ynt: phantommun günlüğü

Evet ben de bi rahatlama hissediyorum ama sonra o olayı düşününce yine aynı yerdeymişim gibi geliyor ama ısrarla devam ediicem tabi.Ben de sitede bi kitap var eftyle ilgili onu okudum dün ayrıca bahsettiğin sitedeki videoları izledim ama yapmaya alışmak gerekiyor heralde Belki de önce somut şeylerde denemem benim için daha faydalı olabilir mesela 'yılan' fobimde.Adını duyunca bile tırsıyorum yaaa Dün önce gözümü kapatıp onu görüyomuş gibi yapıp 10-0 arası bi puan vercektim hani korkumu ölçmek için ama düşünmek bile beni o kadar korkutuoki yapamadım Artık bugün 10'la başlıycam..Bakalım herşeyde deniycem hem pratik olur hem de belki bi bakarım herşeyi altetmişim tüy gibiyim
İşallah canım işallah herşeyin üstesinden gelcez beraberce ve bize yaraşan şekilde yaşıycaz..