14-11-2008, 04:02 PM
|
#179 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... günlük merhaba.
çoook uzun zamandan sonra geldim.
işlerim yoğun günlerim ise genelde iyi geçti.
geçtiğimiz hafta izindeydim. tüm avrupayı dolandım. tekirdağ, şarköy, edirne, keşan
ve enerjinin serbest bırakılması üzerine iyi ce deneyimlediğim olaylar yaşadım.
içinizde oluşan duyguları sonuna kadar yaşamanız gerektiğini...
kızgınsanız kızgınlığınızı sonuna kadar yaşayın. ama içinize atmayın... bağırın çağırın enerji çıksın sizden.
içinizde kalmasın. bırakın gitsin.
o basık enerjinin sizden gittiğini hissedince olayların sizin akışınıza ve istekleirnizi göre nasıl değiştiğini çok iyi göreceksiniz.
zaten mutluysanız onun için söylenebilecek sadece bir kaç kelime var, sarılın, gülücükler atın, yüzünüzde her zamankinden daha fazla çiçek açtığını size söyleyecekler. ve bu pozitif olay etrafınızıda sarmalayacak...
hiç gülen birinin yanında, somurtkan biri gördünüz mü?
birde telkinlere sakın ama sakın ara vermeyin. aman dikkat. bu önemli...
ben telefonu kırdığım için dinleyemiyorum. hafif silkeleniyorum/sarsıntı var gibi... işyerinde açtım, sabahtan beri dinliyorum ve etkileri bariz gözüküyor.
haftasonu kursum vardı iptal olmuş. onu öğrendim. gidip bi kaç yerde fotoğraf çekerim herhalde.
güzel ve mutlu günler çok uzak değil... sadece inanıp, odaklarımızı değiştirmemiz gerek... çok zor değil... biraz oyunla...
sağlıcakla ve ışıkla...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |