Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2008, 04:42 PM   #56 (permalink)
isobel
Çevirmen

Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isobel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü

Hayat eskisi gibi devam ediyor. Bugün kayınvalidemi dinlemeye karar verdim,yargılamadan. Ve ağladım anlatırken, yaşadıkları hiçte kolay değil. Bu kadar negatif olmasının sebebide bu işte. Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim. Yani Ho'oponopono:)) İşe yarıyor.Hepsinin temeli aynı aslında, karşındakinin senin ayna'n olduğunu düşünürsen, ona sevgiyle yaklaşmayı başarabiliyorsun. Bu dersimide verdim hayırlısıyla.
Benim sitedeki ustalara bir sorum olacak, nereye yazacağımı bilemedim, bu yüzden günlüğümden soruyorum. Kendimizi olumlu düşünmeye alıştırdık diyelim. Çevremizdeki insanların sürekli negatif düşünmeleri bizi etkilemez mi? Buna karşı ne yapılabilir?
Örneğin kardeşimden sürekli duyduğum bir cümle, tüylerim diken diken oluyor duyunca.
-Bizde şans yok, elimizi neye atsak kurutuyoruz. (benide katıyor işin içine,ben etkilenmiyorum artık ama evren bunu duyuyor)
Annemden bir inci:)
-Bizim aile şanssız zaten. (Diyelim sayısal oynamış) Bize çıkmaz ki...
Bu noktada ben deliriyorum, "o zaman niye oynuyorsun anne,böyle düşünürsen çıkma ihtimali sıfır zaten." diyiveriyorum, kavga başlıyor:))

Kayınvalidem bu konuda bir numara,buyrun incileri:)
-İsmail(eşim olur) burdan ayrılırsa hayatta iş bulamaz.
-Kedilere mama almaktan kesin aç kalacaksınız bir gün.
-Buraya kesin hırsız girer,hala girmedi mi,hayret:)

Daha çok var elbet,aklıma gelenleri yazdım. Bunlar bizim yaşamımızı etkilemezmi, yada etkilememesi için ne yapmak lazım?

Mesela ben kalp krizi geçirdiğimde, doktorum stent takılacağını söyledi. Kardeşimle telefonda konuşurken bana, "kendini hazırla,kesin by-pass olacak" yumurtladı. Ve anjiyodan sonra by-pass a karar verildi, kardeşimi odadan bir kovuşum var,inanamazsınız:)) Öldürebilirdim o an, Puhu kuşuuu:)))
Eveet,ustalarımızdan yardım bekliyorum bu konuda,sevgiler herkese
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />&quot;suyun akışı&quot; karar verir!
isobel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla