Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2008, 08:23 PM   #427 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Gamzecim çok sevindim!! wave :))
Ben bu durumlarda hep aynı noktada takılı kalıyorum ve senin ulaştıgın aşamaya hiç ulaşamadım şimdiye kadar..Ama 1 kere olsa neyse her begendiğim insan için mi bu olur..Ama şaşmıyor,hepsinde aynı aşamayı geçemiyorum..Yani ben ilgilenmiyorum o beni kırınca senin yaptıgın gibi ,üzerine gitmiyorum bırakıyorum ama sonucta o geri döneceğine,çok daha üzerime düşeceğine olan ne oluyor biliyormusun ,çocuk tamamen kopuyor gidiyor,araki bulasın.. sonra ya başkasından alıyorum haberini başkasıyla çıkmaya başlamış veya yok yani bırakıyor işin ucunu tamamen kopuyoruz..Arkadaşlar işte bu aşama için hep diyor ki "demekki o hayırlı olan insan değilmiş,hayırlı olsaydı geri dönerdi."..Bilmiyorum her insanda mı böyle olur,anlamadım gitti..Ama üzülüyorum çok tabii üzülmüyor değilim,sonra bu kopuşlar devamlı oldukca da nasıl bir duygu yer ediyor biliyormusun "yine olmadı,yine aynı şey,yine karşılık görmeden bitti gitti." diyerek sevilmeye layık olmamayı hissetme ..işte o nokta çok tehlikeli kendimi hep o noktaya gelmekten korumaya çalışıyorum :((
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla