Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2008, 08:41 PM   #66 (permalink)
eylülzen
Teğmen

eylülzen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylülzen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü

sevgili isobel aslında sorun belkide negatif şeyler duymaktan ziyade onların geçmişte bize yaptığı etkidir diye düşünüyorum ben negatif konuşmalar insanı zaten olumsuz yönde etkiliyor ama yakın çevreniz çok negatifse ve sizde bunları dinleyerek büyüyorsanız bu tarz konuşmalar daha bir zarar verici geliyor insana benim annemde çok karamsar bir yapıya sahip çok fazla acı çekti ve bizde bunlara dinleyerek ve görerek büyüdük geçenlerde yine konu açıldı ve kalbimin sıkıştığını nefes alamadığımı hissettim bu kadar kötü hissediyor insan bunun dışında kıskanç çekemeyen ezmeye çalışan ve hayatımdan çıkaramadığım pek çokda insan vardı ve aynen senin gibi bizde şas yok elimizi attığımızı kurutuyoruz cümlelerini hep bende duyuyordum ve buna artık o kadar inanmıştım ki şimdi eft yaparak bu duyguları temizlemeye çalışıyorum elbette sevgi bağı kurmak çok güzel ve belkide o bağ sayesinde bunca zaman sabırla dayandım ama bazı düncelerimi olumluya çevirmek için duygu dünyamda önce bir temizlik yapmam gerektiğini düşündüm ben kendi adıma herşey gönlünce olsun sevgiyle kal
eylülzen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla