Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2008, 09:36 PM   #16 (permalink)
ikizruh
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: çakralarını açmak isteyenler şööööyle buyrun lütfennnn!

uyarılmış bir 3. çakra güçlü bir duyarlılığa neden olur -- bu durumda başkalarının fiziksel ve duygusal hallerini hissetme yetisini verir. Bu kişinin bir "psişik süngere" dönüştüğü civardaki bütün duyu ve duyguları algıladığı "sınırsız" bir haldır. Eğer kalp veya üst çakralar aynı zamanda uyarılmamışsa bu zorlanmaya neden olabilir. Kişi, bu fiziksel ve duygusal alıntıların kendine ait olmadığının farkında olmaz ve bu kafa karışıklığa ve uyuşmazlığa neden olabilir.

Uyarılmış bir 3. çakra ayrıca kişiyi başkalarından gelen müdahalelere, kötü niyet ve maniplasyonlara açık tutabilir. Uyarılmış kişi bu tür kişilerin karşısında rahatsızlık hisseder, mide bulantıları veya ağrılar hissedebilir, hatta kusabilir. Bu mide rahatsızlıkları midede yumruk yeme hissiyle birlikte ayrıca güneş sinirağı civarında sıkışma ve basınç hisleriyle birlikte gelebilir. Bütün bunlar 3. çakrası açık olan kişi için karşısındaki kişinin onu aldattığı veya müdahale ettiği konusunda mükemmel bir barometre görevi görür.ALINTI

Reikiye inisiye olduktan 1 ay sonra bu durumları çok yaşadım.Hatta bir arkadaşım sevgilisinden ayrılışını bana anlattığında o gün derin bir hüzne bürünmüştüm.Burda yazmışımdır belki çocuğun acısı bana geçti demiştim.Şuan sünger olayını biraz aştım ama olumsuz enerjisi olan veya enerjilerimizin uymadığı kişilerin yanında dakika bir gol bir daralıyorum yerimde duramıyorum.Reikiye uyumlanınca enerjilerden etkilenebileceğimi biliyordum ama bunun solar plekrustan kaynaklandığını şimdi öğrendim.
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla