Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2008, 01:14 PM   #34 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: yeni bir hayat

Alıntı:
mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
selamlar yeni bir hayat
senin yazdigin yazilarin okudum
ve sana sormak istedim tekrar
sendeki degisimler nasil basladi ilk kednini nasil gösterdi ve devam etti
bana biraz daha detaylarnan anlatirmisin lütfen rica etsem
slmlar
Sitede mümkün olduğunca yazmaya gayret ediyorum ama pek de yazmayı sevdiğim söylenemez. Günlüğüme bile çoktandır yazmamışım...Aslında günü gününe takip etmek çok daha iyi olurdu..
Bu siteye 8 aydır üyeyim.Telkinleri ilk dinlediğimde hatırlıyorum da, özellikle suçluluk telkininin çok etkisi olmuştu. Yani dalgalanma etkisi deniyor ya, ilk gün hissettim bunu.
1 ego + 1 suçluluk +1 ego +1 suçluluk... liste böyle sırayla çalıyordu.
fakat suçluluğa sıra geldiğinde gözyaşlarım boşalıyordu şaşılacak derecede..Bundan biraz ürktüm ben,bir de site hakkında
bazı olumsuz düşünceler geldi aklıma.Ne kadar güvenli olduğuna dair.Bir süre dinlemedim,iki ay kadar..
Sonra araştırmalarım sonucu -ki, subliminal hakkında hiçbir fikrim yoktu-tekrar dinlemeye,siteyi ve site üyelerini tanımaya karar verdim..
Temmuz ayı ortaları idi sanırım.. Ego ve suçluuk dinlemeye yeniden başladım.Yine ağlama hissi, yoğun bir şekilde..Etkiler herkeste farklı oluyor, bende başağrısı ve mide bulantısı falan olmadı mesela.Ağlama, insanlardan soğuma,içime kapanma
(bu ruh haline alışıktım zaten)hafif bir depresyon yanii.. Rehber bölümünü okuyunca normal belirtiler olduğunu anladım,sağolsunlar sorularıma da hızlı cevaplar verdiler..Özellikle shamanic,onun çok etkisi oldu devam etmemde..
Bu etkilerini çabuk atlatmak ve hızlı sonuç almak için günde neredeyse 15 saat dinledim..Bütün gece ve gündüzleri de mümkün oldukça..neyse ki 10-15 gün sürdü bu dalgalanma, sonra geçti..Hala geceleri dinlemeye devam ediyorum elimden geldiğince..

Olumlu etkilerine gelince..

Pozitif olmak;
genelde bardağın dolu yanını görürüm, fakat telkinler ile bu daha da arttı.
Anda yaşamak;
geçmişe çok takılırdım, çünkü beni rahatsız mutsuz eden çok şey yaşadım. Kötü bir evliliğim vardı,işlerim iyi gitmedi, borçlu dönemlerim çok oldu.Bunları sürekli hatırlamak insanı hep geriye götürüyor
Kendimi rahat ifade edebilmek;
daha önce, genelde susan, son damlada da herşeyi yıkan bir yanım vardı. Yani olayları biriktirip birden patlamak.. Şimdi vaktinde çözüyorum, insanlarla konuşarak çözmeyi deniyorum.Suskunluğa alışanlar için bu durum biraz sürpriz oluyor, alışamıyorlar hemen.O yüzden ufak anlaşmazlıklar yaşanabiliyor bir süre..
Beni üzen şeylere artık üzülmediğimi farkettim;
Yani olaylara bakış açınız değişiyor. Sizi değiştiren ,olumlu yanını görmeye başlıyorsunuz.
Mesela ben bu bayramda köpeğimin çok hasta olması sebebiyle yalnızdım.aile büyüklerim şehir dışındalar ve bizi bekliyorlardı.Çocuklar gittiler, ben de tek kaldım.Bu durum daha önce olsaydı, yalnızlığım beni üzerdi..Bu çok küçük bir ayrıntı belki ama benim için çok önemli..
işimde ve özelimde hedeflediklerimin hepsine ulaşmadım henüz,fakat sahip olduklarımla aslında mutlu olunabileceğini anlıyorsunuz.
İşte, bazı arkadaşlar özellikle günlüklerine yazıyorlar, şu kadar zamandır dinliyorum hala mutsuzum diye..
Mutluluk illa, zengin olmak, çok beğenilmek,ne bileyim laylaylom bir hayat yaşamak değil.O anki halinden hoşnut olmak, yaşadığın her olayın artısını görmek,yine de en iyisini istemektir.. Bana göre..

Kendine güven ve topluluk önünde konuşma telkinlerini de dinliyorum.Ego ile birlikte..Bir de sosyallik artırıcı..Geçen sosyal fobiyi de eklediğimi sanıyordum, ama dahil etmemişim meğerse..Gördüğün gibi listem çok kalabalık değil..
Ben pazarlama işindeyim .Onun için topluluk önünde konuşma telkininin bana faydaları çok oldu.. Kalabalık gruplarda oldukça iyi sunumlar yapabiliyorum artık.

Biraz uzun tuttum sanırım, umarım seni sıkmadım..Şimdilik aklıma gelen faydaları bunlar..İstikrarlı olmak herşey gördüğün gibi..Devamlı olabilmek lazım.Bir de değişimlerin FARKINDA olabilmek lazım... Kendine şu soruyu soracaksın..

Yaşadığım bu olaya, telkinlerden önce nasıl karşılık verirdim.?
Şimdi nasıl karşılık veriyorum?

Farkı ancak böyle anlarsın..

Bu yazdıklarımı günlüğüme de yazsam iyi olur sanırım. Başkaları için de ilham olabilir.. ne dersin.. Yazını alıntı yapıp tekrar yazmamın senin için bir sakıncası yoktur umarım..

Sormak istediğin başka şeyler de olursa yanıtlamaya çalışırım..Faydalı olabilmişimdir inşaallah..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla