Konu
:
AĞLAMA İSTEĞİ
Tekil Mesaj gösterimi
15-11-2008, 02:33 PM
#
40
(
permalink
)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: AĞLAMA İSTEĞİ
merhabalar yeşilim..
kendi içimizdeki yanlış inanç sistemimize dair çok güzel bir noktayı farkındalığınla yakalamışsın. super
çocukluğumuzdan itibaren o kadar çok duyarız ki iyi bir şeyler olduğunda arkasından kötü bir şey geleceğini..
bunun için yaşadığımız güzellikleri daima endişe ile karşılarız her iyiliğin ya da güzelliğin arkasında olumsuz şeyler ararız..
bu ileri seviylerde kişinin yaşam enerjisini düşüren yaşamaya isteğini minumuma indiren bir olgu haline gelir.
kökünde iyi ve güzel olan şeyleri hak etmediğimize dair bir inanç geliştirmemize sebep olur.
böylelikle ne zaman iyi güzel olan bir şey ile karşılaşsak peşinden kötü şeyler yaşayacağımız inancı kuvvetlenmiş olur.
bunun bilinçli olarak farkında değilizdir ama enerjimizle yaşantımızda ki örneklerle bu durumu kuvvetlendiririz.
örneğin hedeflerimiz vardır; tam gerçekleşecekken hiç akla hayale gelmeyecek bir engel ile karşılaşırız ..
ya da tem hedeflerimziin gerçekleşeceği koşullar oluşmuşken sahip olmaktan vazgeçer olması daha zor olan başka bir hedefe kilitleniriz...
bunlar bilinçaltımızın inanç sistemi ile bizi koruma halidir.
o inanmaktadır ki hedef gerçekleştiğinde kötü bir şey olacaktır..
bundan dolayı hedefin gerçekleşmemesi için gerekli koşulların oluşmasını sağlar ..
yani amacı gayet safiyane bizi korumaya almaktır bunun içinde sana bu inancının yaşatacağı korkutaları unutturarak
derinliklere iter ve her şey dış koşullar yüzünden böyle oluyormuş gibi bir senaryo yaşatır...
bizde hep dış koşulları suçalayarak rahat ederiz.. halbuki her şeyden sorumlu olan sadece ve sadace kendimizizdir.
farkındalığımızı geliştirerek kendi kendi kendimizi sabote ettiğimiz bu durumları bir bir tespit etmeli
yerlerini olumlu olanları ile değiştirecek çalışmalar yapmalıyız.
bu farkındalığı kazanmamızda ki en büyük etkenlerden birisi dinlemekte olduğumuz telkinlerdir.
telkinler ile aynı zamanda olumlu düşünceleride bilinçaltımıza yerleştirmekteyiz.
farkettiğimiz bu kalıpları da yazarak olumlama çalışmak..
eft.. sedona gibi yöntemlerle değiştirmemiz daha hızlı yol katetmemizi sağlayacaktır.
bu arada sevgili yavruna acil şifalar diliyorum tatlım..
onun çocukluğunun verdiği harika enerjiyle bir an evvel iyileşecek canım..
şimdi kocaman harika bir gülümsemeyle geç aynanın karşısına
ve gülmek ile ilgili eski yanlış inançlarımdan dolayı kendimi ve ilgili herkezi sevgiyle affediyorum. wave
güldükçe yaşamım güzelleşecek..
güldükçe sevgi enerjim tüm dünyaya yayılacak ..
ben güldükçe benim ve tüm ailem mutluluk içinde yaşayacak
gibi güzel olumlamaları gözlerinin içine bakararak yüreğine söyle canım..
sevgiler..
Açık Profil bilgileri
shamanic nickli üyeye özel mesaj gönderin
shamanic - Daha fazla Mesajını bul