Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2008, 05:30 PM   #52 (permalink)
ÖZLEMBOZ
Guest

Standart Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi

Özlemcim canım benim, değişimle birlikte artık seni üzen şeyleri farkediyorum ve en başta söz verdiğim gibi seni dinliyorum, her düşündüğünü önemsiyorum. seni rahatsız eden düşüncelerin farkına varıyorum.

aralık 1 de yüklü bir ödemem var ve bunun için bazı tedbirler almam gerekiyor. en başta veresiye müşterilerini kaldırma kararı aldım. bi kaç tane olsa da beni maddi yönden zor durumda bırakıyorlar. sen onlara artık veresiye yazamayacağını , özlemi(seni) zor durumda bıraktıklarını söyledin. offf bi ton yük kalkmış gibi üstümden. sana bu insanlarla aranda sorun olmadığı halde böyle bir şey söylediğin için kızmadım. sadece hatırlattım.( bu yalan oldu sanırım ) senin bu konuda rahatsızlık duyduğunun farkına vardım. biliyorsun senin düşündüklerin herkezden ve herşeyden üstün benim için.

evet ilk müşterine söyledin. tebrik ediyorum özlemi. önce seni biraz suçlu hissettirdim;' neden durduk yere söyledin bunu,ne zararı vardı ki sana. şimdi kırılacaklar belki de küsecekler, değer mi yani sen haksızsın 'dedim sana çok özür dilerim bunun için . benim düşündüğüm gibi bir tepki de vermediler. işte gereksiz bir senaryo yazmışım sana.haksızmışım yani. tamam dedi, senin zor durumda kalmanı ben de istemem dedi. biraz üzüldüğünü farkettim, müşterimin zor durumu beni üzdü. ama özlem daha önemli. bunu biliyorum.

özlem ; eski alışkanlıklarımdan kurtulmam için zaman tanı. ama bu söylediklerimin farkına varmam ve hata olduğunu anlamam da büyük gelişme. sonra sana önemli olduğunu söyledim, devam etmen gerektiğini, senin çıkarlarının daha önemli olduğunu söyledim.senin mutluluğun, huzurun daha önemli dedim. biraz toparladım olayı yani. ikinci müşterime sıra geldi.ona durumu açıklarken daha farkında olup yanında olcam senin özlemim.