Canlarım bende sizlerin gelişimlerini izliyorum ve sizleri çok takdir ediyorum .Bunları dün tekrar yazmama yanlış olumlamalar yapmanız neden oldu .Ben bu yaptıklarımı günlüğümde yazmıştım ancak gerilerde kaldığı için tekrar yaptım .Sizlere faydalı olabildimse ne mutlu bana .
Bende Özlem'ciğim seni çok görmek isterim inşallah bayramdan sonra bir toplantı yaparızda katıla bilirsiniz .Ben geçen toplantıda pek çok kişi ile tanışamadan bitti .Bunda sizleri tanıyıp konuşmak isterim .Önceki toplantıda Novosla tanışmıştık bu toplantıda ondaki değişim süperdi .Toplantıların kendimiz geliştirmede çok faydalı olduğuna inanıyorum .Ayda veya iki ayda bir rutine bağlasak iyi olacak gibime geliyor.Ben geçen toplantıda doyamadan zaman geçti gitti.Bütün sevdiklerim gelmişti gelemeyenler kalbimde idi .
Hiç tanımadığım veya çok az tanıdığım insanlarla böyle bir sevgi bağı kurmak bana önceleri imkansız gibi gelirdi ancak insan yaşayınca olabildiğini görüyor.Bir çoğunuz benim çocuğum yaşındasınız ne mutluki bana artık bir çok evladım var övüne bileceğim .Hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun.