Alıntı:
pisiii Nickli Üyeden Alıntı
günaydın stubborn ve çiçeği ![egzersiz](images/smilies/381.gif)
harika bir gün sizin olsun ![blissy](images/smilies/blissysmile.gif)
içiniz pozitif enerji dolsun |
sagol canıom benımmmm
Alıntı:
çiçeğim Nickli Üyeden Alıntı
Heytttttttttt ![blissy](images/smilies/blissysmile.gif) ben geldim bomba gibiyim dünkü hasta halimden eser yok ![smileydance](images/smilies/smileface0081.gif) dün gece eft yaptım alerjime bugün sabah bi kalktım burnum tıkalı değil,rahatça nefes alabiliyorum,azıcık üşüyorum oda geçecek inşallah ![s4567](images/smilies/44.gif)
Hayal ablamın enerjilerini de depoladım tabi deymeyin keyfime ![90p9](images/smilies/610.gif)
Stubborncum canım seninde enerjini hissettiğim anda açtım siteyi ![khkh56](images/smilies/emot15_msxlabs.com.gif) herşey daha güzel olacak harikasın ![1235](images/smilies/47.gif)
Pisicim iyi dileklerin için sonsuz ![kiss3](images/smilies/143.gif) Hepimizin için pozitif bir gün olsun.
Bugün cumartesi olmasına rağmen işler tıkırındaydı maşallah anca uğrayabildim.Aman aman iş olsunda paralar sınırsız kaynaklardan hızla elimize gelsin ![sevincli](images/smilies/w00t21.gif) |
harıkasın canım yaa bunları okuyunca dahada mutlu oluyorum..hersey guzel olacak bunu hısedıyorum..ve onaylıyorum canım benım