21-06-2007, 12:29 PM
|
#37 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Alıntı: oelma22 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba
atakan bey bi sorum olacak,ben bir hafta boyunca düzenli olarak ego ve suçluluk telkinlerini dinledim,iki gündür de kendine güven telkinini dinlemeye başladım,ancak yebi bir telkin dinlerken inanılmaz bir gerginlik ve başta ağırlık hissi oluyor,diğer telkinlere geçerken de aynı şey olur mu?Bu gerginlik,asabiyet telkinlerin etkisimidir. | merhabalr.
ben kendi deneyimimla yardımcı olmaya çalışayım.
bende ego suçluluk gibi telkinleri bi süre dinledikten sonra listeme yeni birşeyler ekledim. ben de hiç o zamana kadar yaşamadığım derece de müthiş şiddetli bir baş ağrısı olmuştu. belki hayatımdaki başka şeylerinde etkisi olmuştur o ara bilemiyorum.
ve sizin sorduğunuz soruyu ben de düşündüm. her telkin eklemem de başım ağrayacak mı diye. ama bi süre geçipte yeni telkinler ekleyince ben de baş ağrısının tekraralamadığını gördüm.
yine de bu durum kişiden kişiye değişiyor. bazılarında hiç baş ağrısı olmuyor bile. umarım sizde de tekraralamaz. tekraralasa bile geçici bir durumdur. bi süre azaltıp yada kesip yeniden başladığınızıda bir şey olmaz zannediyorum.
__________________ ----CARPE DIEM---- |
| |