Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2008, 08:57 PM   #60 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi

Alıntı:
pisiii Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ÖZLEMBOZ Nickli Üyeden Alıntı
bymehmet teşekkür ederim sana. ben de seni takip ediyorum. her bi mesajında, bütün olumlu cümlelerini aktarıyorsun ve hepimize olumlamalarınla destek veriyorsun. nostalji bölümünde açtığın konuyu inceledim. çok hoşuma gitti doğrusu, teşekkür ederim paylaşımın için. çok da ilginç bir duygu oluşturdu bende. artık 2010 larda hayal ettim kendimi, hep beraber ve bu günleri andığımızı, filim şeridi gibi geçti gözümün önünden, sevgiyle kal

Özlemcim, düşüncelerin için teşekkür ederim.

Sitede bir çok konu paylaştığım için, tam olarak hangi konu olduğunu bilemedim.

Ama güzel bir imgeleme yapmışsın, olur inş. super

sevigili mehmet , yazıalrını takip ediyorum elimden geldiğince , benimkileri okumak kolay olmuyordur ama takip ediyorsundur sende

ben çok merak ediyorum seni , nasıl göründüğünü ahynı ..hanı burdan böyle hızlı hızlı geçen yazılar her gözümü aldığında yahu gerçekte nasılki acaba diyorum

sevgi ile kal oldumu
Pisicim Merhaba.

Takip ediyorum elimden geldiğince tabi ki.

Evet bazen okumakta zorlansam da doğal olman güzel.

Yazılarından, ne kadar cıvıl cıvıl, enerjik ve içten-sevgi dolu biri olduğunu anlıyorum.

Allah bu enerjini bozmasın.

Ben de normal, sıradan biriyim işte.

Bir gün sitenin bir buluşmasında tanışırız inş. super

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla