17-11-2008, 11:52 PM
|
#180 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... [b]selam günlük.
atakan bey' in hamlesi sonucu 3 sayfalardan ilk sayfalara geldin nihayet. seni aramakta zorlanmyorum
kuantum tadında, akşamdan itibaren biraz değişik olaylar yaşamaya başladım. akşam, yatağıma yattığımda nedenini bilmeden "evrenle aynı frekanstayım" dedim ve inanılmaz gevşedim. bu cümleyi rahatlamak için söylediğimi biliyorum ama bu kadar rahatlatacağını bilmiyordum.
derken sabah oldu... -çok ta çabuk oldu. ne güzel uyuyordum
kalktım, giyindim, kahvaltı ettim ve yola çıktık, araçtan indikten sonra yürüme mesafesinde ilerlerken, olmasını istediğim bir şey hakkında düşünürken "evet, işte bu sabah olacak" diye bire ses duydum, "geveze" ile konuşmak için telefonu aldım ve numarayı çevirdim. gerekli tuş kombinasyonları sonucunda sekretere ulaşabildim. "geveze" ile görüşmek istediğimi ilettim, ancak, anons verilmediğini ve anons a binaen yayına aldıklarını söyledi ve kayıt almaları için numaramı bıraktım. anons yapıldığında döneceğiz dediler. tamam diyip telefonu kapatırken nedense bir gülümseme geldi yüzüme ve aniden "acaba bugün kü helikopter uçuşu benim olsa nasıl olur?" dedim. ve yolda ilerlerken, gülümsüyordum "evet, bugün olacak" diye hatırlıyorum. derken ofise geldim. bilgisayarları açtım. bi kahve içmek için su koydum ısıtıcıya ve masama oturduğumda tel çaldı, bilin bakalım kim? az evvel konuştuğum sekreter -hattan ayrılmayın. dedi ve bir baktım "geveze" konuşuyor. adımı söyledi, ne olduğunu şaşırdım. biraz muhabbet ettik ve bugün kü helikopter uçuşunu bana verdiğini söyledi...
çok güzel bir hediye benim için...
bunun için teşekkür ediyorum ve sevdiğimi yineliyorum...
seni seviyorum.
özür diliyorum.
lütfen beni affet.
teşekkür ederim...
şimdilik bu kadar sağlıcakla ve ışıkla... [b]
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |