Ynt: ben eski ben değilim Caım tam dün sana yazarken eşim gelip başıma oturdu yazdıklarımıda gönderemedim .Bu gün sabah kimse yok ken yazayım dedim.Ben eskiden kendimle bir oyun oynardım ve çok faydasınıda gördüm .Beni ezmeye aşağılamaya çalışan insanlara içimden ona ne söylemek istiyorsam o şekilde konuşurdum dışardan söyleyemediklerimi içten söylerdim .Kimine sayar söver rahatlardım .Kiminede senden güçlüyüm beni ezmene izin vermeyeceğim derdim ..Hatta kayınvalidemi fare kendimi aslan olarak imgelerdim .Sonuç kendine güvenin artıp güçlü hissediyorsun.Seni sonradan üzecek şeyleri dile getirmediğin için kafan diri oluyor.
Sen telefonla konuşmak için öncelikle kendini hazırla onun senden güçlü olmadığını senin kültürlü bilgili ve insanları herşeye rağmen sevebildiğini ve onun sadece eşinin annesi olduğu için ona saygı duyduğunu ve senin çok değerli bir insan olduğunu bir kağıda yaz.Sen ona söylemek istedikleriide yaz .Onu incitmeden ama kendi sınırlarınıda gözüne sokacak kelimeler seç ve ona ilk telefonu sen aç o şaşırmışken söyle ve hiç korkma sonuçta oda bir insan .Sen izin verdiğin kadar senin sınırlarını aşabilir.Sınırlarını çizve kimsenin aşamsına izin verme .Kendinin bile delmesine bir müddet izin verme yerleşince kimse senin sınırlarını aşamıyor.
Canım benim bu hale gelmemiz hep iyi niyetin su istimal edilmesinden başka birşey değil.Biz kadınların mutlu olabilmek için verdiğimiz tavizlerin sonucu olan sıkıntılar .Aşacağına inanıyorum ve senin bundan sonra kendine güvenen güçlü bir insan olduğunu görüyorum .Canım göster herkese gücünü,kendin ve güzel kuzun için.Yolunuz aydınlık ve açık olsun. |