Ynt: Sycorox'un Günlüğü Kural 4:Onu Aramayın Ve Telefonuna Seyrek Karşılık Verin:Birini sürekli olarak aramak,konu yaratmak onun peşinden koşmak demektir...Onu sık sık ararsanız,ona ilginizi açığa çıkaracaksınız ve büyük olasılıkla size ilgisini yitirecektir...
Onu aramazsanız sizi daha çok arzu edecek ve daha çok üstünüze düşecektir(Bunu ben hep yaptım ve aşırı etkilidir)
Hakkınızdaki herşeyi bir çırpıda öğrenip sizden sıkılmasına engel olacaktır...Bunun yanında onu kırk yılda bir ararsanız gözünde gizemli olacaksınız...Şaşıracak ve çok mutlu olacaktır...Kaba davrandığınızı düşünmeyin,size gerçekten aşıksa yada görmek istiyorsa kaba davrandığınızı düşünmeyecektir...Sizin yalnızca meşgul ve güçlü biri olduğunuzu düşünecektir...Hoşlandıkları kişiyi defalarca aramaktan çekinmezler...
Eğer sizi hafta sonuna doğru hafta sonu görüşmek için ararsa kabul etmeyin...Nazikçe geri çevirin,başka işlerinizin olduğunu söyleyin...
Eğer sizinle çıkmayı çok istiyorsa hafta başında aramalı...Sürekli elinin altında ve ne zaman isterse görüşebileceği biri olursanız baştan,zamanla size hep bu şekilde düşüncesizce davranır...
Ama siz baştan tavrınızı bu şekilde koyarsanız,daha önceden planlar yapıp,sizden randevu koparmayı önceden akıl edecektir... Kural 5:Telefon Konuşmalarını Kısa Kesin Ve Siz Sonlandırın:Güzel ve eğlenceli konuşmanın tam hararetli yerinde,benim bir işim var gitmek zorundayım diye kapatırsanız,sizi düşünmeye ve merak etmeye başlayacaktır...Ona detaylı bir şekilde anlatmayın ne yaptığınızı,biraz gizemli olun...
Kendinizi çok çabuk tanıtmayın,yoksa onu sıkar ve yorarsınız...Çılgın kız kardeşi,geveze annesi yada dedikoducu komşusu gibi olan biriyle olmayı kim isterki?,o neşeli ve arkadaş canlısı biriyle olmayı ister...Telefonu siz kapatırsanız,onu çok meşgul edip etmediğinizi,sizden sıkılıp sıkılmadığını düşünmek zorunda kalmazsınız...
Telefonu kısa kestiğiniz zaman sizin hakkınızda kaba biri diye düşünmesinden korkabilirsiniz...Fakat korkmayın!Sizi tekrar arayacaktır...Çünkü insanlar aşık olduğunda mantıksız davranırlar... |