Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi merhaba günlük sevgili günlük...
böylemi başlamalıyım hayır , özüme dönmeliyim
selam dostlar , selam günlük ben geldim. bu gün varlığının beni tuhaf kötü hissetirdiği ilk gün.
mediatör ablamdan bir msj aldım..sanırım biras uymmaışız kurallara...günlüğüm "d"eğiştiğimi" gösterir günlük gibi olmalıymış.
bak günlükçüm, sen benin iş yerimi biliyormusun evet, ne şartlarda çalıştığımı , orada nete giremediğim için akşam girebildiği ve sadece günlüğüme zaman bulabildiğimi...
başka sayfalara dalıp oaralrda aslıdna burada yazmangerkenelri yazmadığın için bu mejı aldığını.
ama ben değilmiyim ceketli , koyu renk , saçları sarı sarı savrulan , kızdığında dünyaları yakan , resmi olan ama kendine içine sevdikelrine çocukça yaklasan..
aslında bu tür bişey gelicek aysun az dikakt diyorudum.
ama ben sevgili günlük.... formunda başlayan ve montainin denemelerini anısmatan günlükler yazamadım hiç..hep ruhum farklıydı , delyidi az..yazarken içime samimi olmam gerekmezmiydi... nasıl rol yapacaktım sevgili günlük bugün öğlen portaakal suyu içtim. falan
hayır sdevgili günlük bu gün canım yandı , çok yandı ..ama sinirimi korudum...korumasam tyakışırmıydı.. evet böyle yazıyorum ben. böyle yazarken iniyorum ruhuma
dönebiliyorum kendi aynama. belki dieğr sayfaları okumaya çok zamanım olmadığı için hala sevgiyi salamıyor , eft yapamıyor , reiiki için çok fikir gönderemiyorum ve belki değişemiyorum.yavaş işerliyorum ben . kendime geliştirecek zamanın malesef şuan bukadar . hayatımın en yoğun haftalarından birini yaşıyorum. onalrı yaptıkça kişisel gelişimi sağladıkça yazmam gerekenelri yapamıyorum çünkü ruhum yorgun , günüm yoğun , bilincimn temiz değilki...kendimi dinleyemeiyorumki b
bilincimi temizleyimde buraya yazıyım. ben bugün öğlen okudum geçmiş günlüğümü. e be aysun bak acımıyorsun artık kendine demiştim. ve bunu gelişim sanmıştım. bunlaı yazmıyor olsadım akşam onu paylaşıcaktım. bunları yazmıyor olsaydım size bu gün ölen bir tanıdığımı yazıcaktım.
bunları yazmasaydım ölüm haberi üzerine içimde kabaran sevgiye dair şeyleri yazıcaktım..
ama yapamadım. ben telkinleri bile günde 3 ssat anca ya dnliyo ya dinliyemiyorum. iş eyridne imkanım olmadığına göre evde ders çalışırken su formunda olmalı...demek az dinliyor az gelişiyorum...
benim zamanım hakkaten az. yaaşmak için , başarmak için , annemle bir bardak daha fazla çay içebilmeye kardeşimin bebeğini sevebilmeye , hastayken doktora gidip , duşta 5 dakka fazla kalıp keyif yapabilmeye....
son iki haftadır sadece bir kaç günlüğü okuyup çıkıyordum.ben paylaşımda bana birlşeyler katıcak yaşanalardan ders alabilirim sanıyordum.
okadar gücüme gittiki iştren çıkarken bi kafeye girip yazmay başaldım.
elbet bu enden kuralları ihlal ettiğimiz yada liseli çocukalr gibi yazdığımızı haklı göstemiyor.. düzene uymak elbet gerekiyor. ama ben o gün yaptıkalrımı anlattım sanıyordum. açılamadım henüz kapalıyım , okadar sızdırabiliyorum yüreğimden.
dostalrın sayfasına bir iki cümle kıpır kıpır şey yazarken ansıl aşıktım biliyor msun günlüjk?
sayfalarına girip ben aşığım selam demöek istemedim. evde nasık dans ediyor mutluluktan uçuyorsam onalrla paylaşıyım istedim. en sediğim arkadaşların bile cebine bakın ben onu yeniden özlemeye başladım diyip o tarzda msjalr yollamıştım...e nolucak şimdi...demekki tavır aynı. ben aynı.anlatmaya çalıştığım bu..msjıen çıkarken arkaşın pc de okudum
okadar gücüme gittiki iştren çıkarken bi kafeye girip yazmay başaldım , bir tane bile gülen surat , ağlayan avatar gelmedi içimden.öyle dümdüz yazdım.uamrım düz ama beni anlatabilen bir şey aktarmışımdır.beni görebiliyorsundur günlük.umarım bu msjla mediatör ablamı kızdırmadım , eğer bana bi ceza uygun görürse canı sağolsun. hani herkesin içinde yazdım diye. ama günlüğüm bu benim.yıllarca içimde okadar şey saklayıp demedimki..şimdi günlüğüm olmasa bugünümü kime derdim ?...
pisinin gelen mesaja bir tepkisiydi bu. biz burda bir amaç için birlikteyiz . evet amacını aşmamalı konular veya değişim günlükleri, yeri ve zamanında olmalı herşey. belki site yöneticilerinin rahatsızlık duyduğu kişiler olabilir ve gerekli şekilde uyarı da yapılması normal karşılıyorum, ama herkese bu mesajın gönderilmesi kırıcı oldu. çünkü BİZ İÇİMİZDEKİ KAPILARI AÇTIK ve bu paylaşımda böyle bir tepki beni de çok üzdü. o kadar neşe içinde olan ben şimdi somurtuyorum. neden diye soranlara sadece bi siteden gelen mesaj yüzünden diyemiyorum, çünkü kimse bunu anlayamaz. dedimya biz içimizdeki kapıları açtık. |