Alıntı:
angel2030 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar sitemize dün üye oldum. Sırası ile suçluluk ve ego mp3lerinin ney versiyonunu dinliyorum. Baş ağrım bugün olmadığı için kendine güven mp3 ünüde yükledim. Ancak sanki bunların hepsi bana aynıymış gibi geliyor hatta suçluluk ve kendine güven mp3lerinin süresi bile aynı. Yoksa yanlışmı yapıyorum her mp3ü farklı bir versiyondanmı seçmeliydim. |
Alıntı:
ats2204 Nickli Üyeden Alıntı
süreleri egonun 10.14 veya 11 suçluluk ise 8.08 olarak indirdim hatta tedirginliğimi bildirdim aceba eksikmi dinliyorum diye ancak süreler bu civarda ise ego eksik vea suçluluk fazla olabilir
:( |
Alıntı:
angel2030 Nickli Üyeden Alıntı
Süreler sizinki ile aynı benim tereddütüm müzikler aynı bu bir sorunmu yoksa normali bumu? |
Telkinlerdeki örneğin Ney sesi olanlarda müzikler hep aynı fakat telkin içerikleri farklı. Telkin içeriğinin uzunluğuna ve ritmotrance şeklinde kayıt edilişine göre süreler farklı yada eşit olabilir. Ayrıca bazı telkinlerde müziği olmadık bir şekilde kesmekten ziyade süre uygunsa müziğin sonlanması sağlanmış olabilir.
Şurası kesin olan Telkin içeriklerinin grubuna göre (Ney sesinde olan tüm telkinler ney olmasına karşın isminde belirtildiği gibi) telkin içerikleri farklı.
Sevgi ve saygı ile...