Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2008, 01:02 AM   #145 (permalink)
ECEM18
Guest

Standart Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr

selam günlüğüm uzun zaman olmuş sana yazmayalı özlemişim sana yazmayı buarada hayatımda çok güzel şeyler oluyor herşey daha iyiye daha güzele gidiyor.öncelikle dünyalar güzeli tatlı bir ev arkadaşım var gerçi artık onu sitedende tanıyorsunuz (jeolog adlı üyemiz benim ev arkadaşım) kedimiz artık yavaş yavaş büyüyor ve gün geçtikçe daha sevimli ve yaramaz olmaya başladı evimiz o kadar şirinki gelen misafirlerimiz gitmek istemiyor.ayrıca artık dünya tatlısı bir öğrencim var o kadar cici bir kızki bıcır bıcır gerçekten öğretmenlik çok güzel bir meslekmiş bölümümü birkez daha sevdim kendimi o kadar iyi hissediyorumki günlerim birbirinden güzel geçiyor ve dahada güzel olacağına inanıyorum
bir başka konu ise shamanicime gidip geldiğimde ben daha bi gaza gelip hayatımda değişiklikler yapmaya devam ediyorum telkinlerimiz sürekli açık,tütsülerimiz mumlarımız.... ayrıca evimizi artık negatiflerini temizlemeye başladım evimizin her yerini altın ışıkla dolduruyorum taşlarım hep üzerimde ve onları çok seviyorum shamanicimden taktikleri kapıp uygulamaya geçiyorum canım benim iyiki onun yakınında bir okula gelmişim çok şanslıyım onun gibi birini tanıma şansını yakaladığım için o kadar değerliki canım o benim (artık yeşil çayıda yapabiliyorum ) buarada belgin ablayı atlamakta olmaz sonra kızdırmayalım onu canım o benim iyiki tanımışım sizleri yoluma ışık olduğunuz için bana yol gösterdiğiniz ve destek olduğunuz için binlerce kere teşekkür ediyorum canlarım benim

herkese saygılı sevgiler