Sevgili Scyorox, ben kimseyi şahsen tanımıyorum sadece burdaki varlıklarıyla bir fikir ediniyorum. Seni de mesajlarından ve blogundan biraz tanıma şansı buldum. Blogunda kendini özgürce ifade ederken burdaki yazışmalarına dikkat ediyorsun. Bu arada türkçe konusunda takıntılı olunmasına gıcık olduğunu biliyorum
Mesele sadece kullanılan dil de değil içerik. Ben de yazılanları takip ediyorum ve karşılıklı destekler ve ilerlemeler çok güzel. Ama bazı mesajların farklı başlıklar altında hatta özelden yazılması gerektiğini düşünüyorum ki okuyamadığımız mesajları kaybetmeyelim ya da ararken zorlanmayalım. Açıkçası Belgin'in tarzını sert bulmadım. Belki ben de sert karakterliyimdir:D Duygularıma tercuman olduğunu düşünüyorum. Hem bu ne alınganlık böyle. Evet pisi gerçekten üzülmüş ve onun üzüldüğünü görenler de üzüldü. Ama ortada bu kadar tepki verilecek bir durum yok bence. Kaldı ki sitede her zaman sevgi pıtırcığı şeklinde dolaşamayız. Eleştiriler, karşı fikirler, anlaşmazlıklar olacaktır. Tıpkı hayatın içinde olduğu gibi. Bütün bunlarla başedebilmek değil mi çoğumuzun burda olma amacı? Kişisel gelişim yolunda eleştirilere ve zorluklara kucak açmalıyız yoksa tıkanıp kalırız. Sevgiler...