Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2008, 01:32 AM   #83 (permalink)
pisiii
Guest

Standart Ynt: pisi pisi aysun un yeri:)

yanıt hakkı doğduğu için yazmalıyım ,
açıkcası deminden beri uyeliğimi silmek için uğraşırken gelen mesajalrdan fırsat bulamadım.
öncelikle özelden msj atan , uye ve diğer editor arkadaşlara sonsuz teşekkür eiyorum.
sanırım onalr olmasa idi şuan silecektim.çünkü artık burada paylaş bu günlüğe girmek tat evrmiyoru. uslubun ağır olmadığını düşünen arkadaşalra özellikle tekrar okumalarını tavsiye ediyorum. hala bulmayan varsa onalrın takdirleridir ama biz alındık... öncelikle özelinden bir özür msjı yazmak istdim belgine ama sonra acaba biz buakdar yanlış ne yaptık dedim. ben zaten tahmin etmiştim o arkadaşlara gittiğini , tek bana geldim böyle bir iddiada bulunamdım. ama defaalrca uyarıldığım özelidmen defalarca msj aldığım ksımına virgül koyarak araya girmek istiyorum. foruma girdiğim uyeliğimin ilk günüde dayanışmaya yazmıştım. büyük harfle yazmışım ilk msjımdı arkdaşlar. uyarı geldi , atlamışım tuh dedim hem ona , hem foruma hem o ara özelden msja ttığım dieğr bir editor arkdaşa özür msjı yazdım.. odnan sonra kendisinden özelüem bir uyarı msjı gelmemiştir. ben burdaki adı geçen bir kaç insanı özledim , züüldüm , benimsedim paylaştım. ama yazamyırum şuan buraya. elim geri gidiyor ne yazacaksın , kim nediyecek , açılayımmı..açıkcası şuan o msj kopyalanmış , işte biz uzatıyomuş abartıyomuş gibi bi halde görüdm ya inanın ne yazmak nede telkin hiç bişey gellmiyo içimden. bu sayfaya yazarken ağladım ben , güldüm , umutlandım ..
ama şimdi yazamıyorum
bizler çocuk değiliz , belkide uslup ondan ağır geldi ve msjımnda da dedim burada yazmamdan kızar cexza verirse canı sağolsun. yanı uslupsertmı olmu arkadaşalr densin diye bekelrdim ben.. ama çok daha sert bir uslup. haketmediğimizi düşünüyorum bukadarını..kaprıs oldun diyede yazmadım okadar şeyi..
biz forumun haylazı gibi lanse edilmemiz hoş gelmedi , böyle sarıldık tutunduk çünkü...
yakın bi,r zamana kadar iş yoğunluğum sebebiyle bırakmak zorunda kaldığım bir görevim vardı , Türküyenin en büyük sitelerin birinde editörlük yaptım.. orada kitle çok daha farklı olduğu için bi mesafe korumaya çalıştım , oyuzden belgin içnde empatı yapıyorum ama uslup konusunda dikaktlı olamk gerkiyor. o insanlar oraya o konuda yanlız hissettikelri için , gerçek hayatta belkide konuşamadıkalrı , ürktükerli konualrı orda kendilerini daha yakın insanlar bulabildikerli için bulunuyorlar..onaları küstürmeye hakkım varmıydı benim ?

bu sayfa gerçekten günlük olmaktan çıktı. ve siz kaynattınız oda düzeni sağkadı diye kestirip atıldığı polis devlet mantığınıda doğru bulmuyorum..açıkcası alındım. ve ben msjmı yzarkende zaten özrümü belrttim uamrım buraya yazmam sorun değildir dedim. züerine o msjıda anlayamıyrum. tadınınm kaçmasına sebeb olduğum üye arkadaşalrdan özür dierlim ama inanın enerji falan kalmadı