19-11-2008, 01:48 AM
|
#87 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Arkadaşlar son kez buraya bu konuyla ilgili yazıyorum.Ben size mesaj yazmayın kendinizi anlatmayın diye bir şey yazmadım,mesajımı yayınladım,konu gayet açıktır.Ben size sadece sohbet alanı olarak cafe bölümün kullanmanız konusunda ricada bulundum.Günlüklerde amacı aşan mesajlar yazıldığını bir çok üyenin uyarması ve benim takip etmem sonucu gördüm.Bu konuyu bu kadar dallandırıp budaklandırmanın ne anlamı vardı anlamıyorum,zira sadece benim kendi görüşümden kaynaklanan bir mesaj değildir tekrar söylüyorum,öyle bile olsa bence bir dönüp bakılmalı geçmişe neler olmuşta bu uyarı mesajı bize atılmaya gerek görülmüş diye.Hepimiz zamanında bu forumla ilgili yanlışlar yaptık ve uyarıldık,ama hiç birimiz bunu büyütüp abartmadık,yanlış olan bir şeyde uyarmak elbetteki haklarıdır dedik.
Biz bu modluğa havadan oturtulmadık elbet,yanlışları yaparak uyarılarak ve sonunda kendimizi düzelterek geldik.Yanlışı düzeltmek derken tekrar yanlış anlaşılmak istemiyorum,biz de ilk başlar günlükleri sohbet alanı gibi kullandık ama sonra cafe yi keşfettik ve oraya sohbet konularımızı yazmaya başladık.
Günlükler sohbet alanı gibi kullanılarak yeni üyelere verimli olabilecek mesajlar arka sayfalara düşebiliyor,sadece bir sohbet havası oluşturulmuş gibi görünebiliyor.Ben bu sitede bir çok şeye bakarken yeni üye olmuş gibi bakıyorum ve ona göre değerlendiriyorum.
Ben size bu mesajı atarken hiç bir artniyet beslemedim ama görüyorum ki çok yanlış anlaşılmışım.Bunun için üzgün müyüm hayır elbet bundan da öğreneceğim bir şeyler vardır diye düşünüyorum.Ben size demek istediğimi belki anlatamadım,kendimi yansıtamadım ama sizin bana gerçekleri gösterdiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum, bu konu hakkında istediğiniz kadar yazmaya devam edebilirsiniz ama bu benim bu konu hakkında son mesajımdır.
Umarım bir gün bizim kadememize yükseldiğinizde beni daha iyi anlayacak ve böyle bir mesaj yazmak zorunda kaldığınız zaman bana hak vereceksiniz.Şimdiden gelecekte yazdığınız mesaj için teşekkür ediyorum ve aile bütünlüğümüzü devam ettirmeye çalıştığınız için sizleri sevgiyle kucaklıyorum.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |