Konu
:
pisi pisi aysun un yeri:)
Tekil Mesaj gösterimi
19-11-2008, 08:43 AM
#
87
(
permalink
)
Mustang
Guest
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:)
Ya bune böyle bir gece erken yattım ne olmuş bu siteye böyle .Herkes biliyor ben günlükleri hergün düzenli bir şekilde okuyorum .Ben bu ara ne güzel herkes birbirine ne güzel destek olmuş deken bune böyle .Arkadaşlar biz bu sitede neler gördük çok düzgün yazan ve insanlara yanlış örnek olan neler geçirdik.Bırakın insanlar günlüklerinde gönülerince yazsınlar .Ben günlüğümde yazmaya başladığımda çok zorlanmıştım .Ben ilk günden içimi döktüğüm halde ama çok hoş destekler aldığım için daha bir gayrete gelmiş ve yazmaya devam etmiştim .Kurallara gelince bende çok kuralcıyımdır ama günlüğümde kuralsız ne düşünüyorsanm onu yazan biriyim .Lütfen yeni arkadaşlarımız kuralları dayatmayalım zamanla onlarda bize benzeyeceklerdir .
Aysunu ben Ankara toplantısında tanıdım yanyana oturmuştuk.Belkide bu yüzden dikkatimi çekmişti incelemeye almıştım .Kendisi bir çok uğraşı olan ve az zamanı olan bir arkadaşımız .Bizler kimlere buradan anlayış göstermedik ki Aysun'a mı anlayış gösteremeyeceğiz.Bizlerde uyarıldık ama bir Hayal bir Shamanic tarafından sevgiyle şevkatle sarılıp sarmalanıp uyarıldık .Bu uyarılarla kendimizi daha çok geliştirip daha çok gayret ettik.
Hepinizi çok seviyorum ve sizleri birbirinize anlayış ve sevgiye davet ediyorum .Bak hergün hepinizi takip ediyorum ona göre...