Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2008, 10:45 AM   #4793 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Günaydın
Bizler sanırsam ki yanlış anlaşıldık... Günlüğüme ve arkadaşlarımın günlüğüne baktığımda bizce ters olan bir şey yok sonuçta günlükler bizim o an insanın içinden ne geçiyorsa onu yapıyor belki o anda yazı ile ifade edemediğini similelerle ifade edibiliyor çünkü herşey yazıya aktarılamıyor ki ordaki küçücük bir simile karşımızdaki kişiye bir çok anlam ifade ediyor burda önemli olan birbirimizi benimsememizdir... Ve daha öncede özelden yazan arkadaşımada belirttiğim gibi bizler belk,gine kırılmadık ama o kadar benimsedikki bu şekilde sert uslubu ile bizi kırdı bizler daha candan bir uslupla tatlı bir şekilde uyarı bekliyorduk belki diğer modaretor arkadaşlar bu şekilde uyarmış olsaydı konuyu yazma gereği bile duymazdık ister kalırdık ister giderdik bu bizim şahsımıza kalmıştı fakat ben belgini sevdim içimin en güzel yerine koymuşum insan öyle bir canlı ki sadece sevdiğine kırılırmış...
Ve pisiciğin yazısını okuyunca herkes gibi üzüldüm ve çoğu kişi ondaki hassaslığı farkedemedi ilk yazısında belirtti benim bir arkadaşım vefat etti dedi ve kendisine burdan başın sağolsun arkadaşının mekanı cennet olsun dileklerimi iletmek istiyorum.... Pisiciğim bu şekilde hassasken evet buğün çok hassasmışsın şimdi farkettim seni üzmek için yazmadım benim yazım ve uslubum bu şekilde alınma gibi sözler beklerdim çünkü bu siteninde adından anlaşılcağı gibi herkes hayatını değiştirmek için geliyorki bu tek taraflı olmaz her iki tarafta hassa olabilir ve de bu çok normaldir bundan daha normal bir şey olamaz ama tatlı dille yılanı deliğinden çıkara bilir insanlar... Bu kadar hasas olan bir sitede monitörlük üstat olan arkadaşların daha anlayışlı ve esnek olmasını beklerim ben çünkü bizler yeni kişileriz ve değişime daha yeni başlıyoruz dinlediğimiz telkinlerinde etkisi ile gel gitlerimiz üstatlara göre daha fazla oluyor çünkü sizlerde bizlerin geçmekte olduğu aşamalardan geçerek belli bir seviyeye ulaşmış kişilersin... Şu andada her biriniz seçtiğiniz yollarda bilgili seminerler veren çoğu şeyde bilgi sahibi olmuş yardım edebilecek düzeye gelmiş kişilersinizki biz yeni kişilerin nasıl hasas olduğunuda az çok bilirsiniz....
Evet şu anda nasılsın diye sorarsanız bu kadar yazılıp çizilenden sonra çok kötüyüm içimden yazmak bile gelmiyor bırakacakmısın derseniz ben henüz yıkılmadım mücadeleye devam fakat şu an için kabuğuma çekilmek istiyorum kalbimin kırıklarını onarmak için çünkü ben yazarken yazmak için yazmadım samimiyetle içtenlikle yazdım... Gördümkü burda yıllarca evvel unuttuğum yabancılaştığım dostluğu sıcaklığı yardımlaşmayı kaynaşmanın varlığını gerçekten seviyeli bunların aslında yok olmadığını var olduğunu ben bu sitede gördüm ve buna inanılmaz mutluluk enerji yaşama gücü vermişti ...
Arkadaşların da günlüklerindende anlaşılacağı gibi biz kimselere kızmadık biz kırıldık gönül sadece sevdiğine kırılırki biz kırıldık...
Ve bizlerin sizden tek beklentici var bizleri anlayışla karşılamanız ve bizi anlamanızdır... Bir süreliğine susmak belki forum içinde iyi olur çünkü biz sevdiğimiz evimize yuvamıza zarar vermek istiyoruz.... Kendimizi biraz dinleyip sessizce gelişimize devam etmek istiyoruz... SADECE SUSTUK

Rahatsızlık verdiğim için kendi şahsımca herkesten özürdilerim.... Niyetimiz kimseyi üzmek gereksiz yere forum kirliliği yapmak değildi niyetimiz bir tutam sevgi bir tutam sohbet bir tutam hoşgörü bir tutam MUTLULUKTU başka bir şey yoktu... Zaten başka bir şeyde olamazdı ki ..... Herkes burda kendi ışığını yansıttı....

Hoşça ve dostça kalın
sevgiler