Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi ÖZLEM :Biliyorsun ben çok temiz kalpliyim.Duygusalım. Sana inanıyorum, beni kıracak üzecek bir şey yapmayacaksın.Bu konuştuklarımız bizim mahremimiz.Aramızda kalsın isterdim.Ama madem paylaşmak istiyorsun tamam kabul ediyorum.Belki iyi bir şey olur bunu paylaşmak.Belki benim gibi, senin içinde olduğum gibi, unutulmuş ÖZLEMLER varsa onları da hatırlar okuyan arkadaşlar. Ben şimdi çok mutluyum var olduğumu biliyordum zaten ama şimdi bütün ruhumla hissediyorum bunu. Heyecanla bekliyorum bana sunacağın sevgiyi,ilgiyi,şevkati,değeri…Her şeye açığım seni bekliyorum, sevgiyle, iyilikle, bütün kalbimle… TEŞEKKÜR EDİYORUM SANA ÖZLEM BOZ
canım, özlemim benim sana, bu yazıyı paylaşmak istiyorum dediğimde bana bunları söylemiştin, bizim mahremimiz demiştin. bir kere daha fedakarlıkta bulundun ve istemediğin halde bana tamam dedin,senin istediğin birazcık mutluluktu. benim seni sevmem ve farketmem di. senden bir kere daha özür diliyorum. mahremimizi paylaştım başkalarıyla. ve sen yine benim yüzümden kırıldın, incindin.söz vermiştim sana ben. seni üzmicem dedim ama yine benim yüzümden çok üzüldün. tekrar özür diliyorum senden. bundan sonra seninle konuştuğumu kimse bilmiyecek benden başka. yararlı olacağını düşünmüştüm konuşmalarımızın başkalarına, olsun, varsın başkaları anlatsın unutulmuş özlemleri, biz bize yeteriz özlemim.
arkadaşlar özlemle son içsel konuşmamı paylaştım sizinle.gerçi özlem küstüğü için bana, konuşmuyor şu anda benimle. ee haklıda, başta , en başta uyarmıştı beni, mahremimiz, aramızda kalsın diye. belki ilerleyen zamanlarda biraz daha açılacak özlem, çok güzel şeyler anlatacaktı sizlere, ama üzgünüm, bundan sonra sadece benim olmamı istiyor yanında. bana şimdiye dek verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. |