Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi redflowers : evet toplu olarak attım toplam 5 kişiye.attığım kişiler yukarıda gönderilen butonunda vardır ordan görebilirsin.ben sadece uyarılması gerekenlere attım.lütfen dışarıdan biriymiş gibi gir oku günlüğünü ve panayır yerine çevrildiğini kendi gözlerinle gör.tekrar bu şekilde yazan olursa tekrar uyarı mesajını gönderirirm çünkü bununla görevliyim.yazıp yazmamak size kalmış,orası artık beni ilgilendirmiyor.ben dün gece çok üüzldüm ve en sonunda hastaneye kaldırıldım.o yüzden böyle ufak tefek şeylere artık canımı sıkacak kadar değer vermiyorum.zaten bu şekilde uyarıyı hak edicek tarzda yazıcaksanız hiç yazmayın derim.sertlikten bahsetmişsiniz buyrun size sertlik.beni biraz tanısaydınız o mesajları yazmaya utanırdınız zaten.ben demek sertim ona göre davranıyorum bundan sonra.
redflowers arkadaşımın bana özelden yazdığı cevabı paylaştım SON KEZ. zaten özlemi anlamış olsaydınız ufak tefek gelmezdi verdiği tepkiler, özlemin üzüntüsü canını sıkacak kadar değerli olmayabilir senin için ama benim için çok önemli onun üzüntüsü. yorum yapmıyorum artık. zaten yeterince kırıcı oldu, bu konu. |