Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim merhaba günlük
Sanırım son günlerde bayay hassaslaştım ve çocukca davrandığıma karar verdim ve iki günü aklımdan sildim attım çünkü ben mutluluk istiyorum ve mutluluğu seçtim kimse bana iki günü sormasın sende sorma günlük hafızamda iki gün yok ve ben burdaki tüm arkadaşlarımı seviyorum ayırt etmeksizin herkezi sevgi ile kabul ediyorum canlarım benim Ayrıca belgin arkadaşımızada geçmiş olsun ve herkez için lütfen konu kapansın çünkü bu tatsızlık yüzünden bir iki kişi değil hepimiz üzüldük hepimiz uygusuz kaldık ve sadece kendimize yaptık umarım tüm arkadaşlar kalplerine ellerini koyarlar ve ordaki oluşan sevgi ile kalpler ve cümleler yumuşar konu tamamen kapanır tekrar kardeşce dostça gelişlerimizi devam ederiz biz buraya gelişmeye kaynaşmaya sevgi yumağı olmaya geldik birden sinirlendik ve bir çok şeyi iki dkda sildik süpürdük oysaki bu sitenin amacı farklı ki bizlerde farklıyız olan oldu önemli olanda şimdiki zamandır
Evet gelelim buğüne gerçi sabahleyin cevizli kurabiyelerim kalmamıştı ama kurabiyeden daha tatlı şekermi şeker biri ailemize yeni katıldı kimmi dersin ikinci yeğenimm doğduu aboo yeğenleride çiftledik ki gel gör sen şimdi cümbüşü uff ya hastaneden gelselerde bir görsem ikinci kez teyze olmak harika bir şey VAY BE TEYZE OLDUM
Mutluluk şimdi nasıl anlatılır ki bilemiyom sanırım bunu yaşamak gerekli hadin arkadaşlar gelin parti var ben teyze oldummmm wave wave wave wave wave wave wave wave
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |