Merhaba arkadaşım;
Sen bu mesajı yazalı 2 ay filan olmuş ama ben yeniden sorunu cevaplandırmaya çalışayım.5 ya da 6 gün önce Ruhsal gücleri gelistirme teknikleri diye bir e-kitap okumuştum Ergun Candan diye birisinin kitabıydı.O kitapta cisimlere filan dokunulmuyo yazıyordu.Yani senin dediğin gibi birşey yapılamıyormuş.Tabi ben kendim hiç denemedim onun için olurmu olmaz mı bilmiyorum.Ben o kitabın altta yazmış olduğum satırı okuduktan sonra denemekten vazgeçtim.
İlerki çalışmalarınızda astral mekana yani spatyoma geçme çalışmaları yaparsanız, o mekandaki bedensiz varlıklarla yani daha önce dünyada yaşayıp da öldükten sonra spatyoma intikal etmiş olan varlıklarla da karşılaşabilirsiniz. Onlarla konuşabilirsiniz de... Zaten medyomik çalışmalarda kullanılan bir tekniktir bu... Ancak bu tür çalışmalar tek başına yapılmaması gerekir. Mutlaka başınızda bu konuda bilgili ve deneyimli bir operatörün bulunması şarttır.
Valla şahsım adına ben ölü birisini görmek filan istemez.İzlediğim bir o kadar korku filmi yetiyor bana