bugün eve erken döndüm, işten çıkıp direk eve gelişim pek nadirdir eskiden olsa bir program yapmamanın sıkıcılığı gelir otururdu içime ama artık her anımı kaliteli yaşıyorum çünkü bunu seçtim. hatta eve geldim ve R.Şanal' ın bitirdiğim "Kuantum Düşence Tekniği" adlı kitabını şöyle bir gözden geçirdim. okurken keyif aldığım ve içimdeki gücü daha da hissettiğim bir kitap oldu. bu kitapla beraber aldığım yine R.Şanal' a ait "Kuantum Olumlama" kitabını aldım hemen elime bir çırpıda baştan sona okudum ve şuan için en çok kullanmak istediğim olumlamaları sesli bir şekilde okuyarak telefonuma kayıt ettim. böylecee istediğim heran ve boş olduğum heran bunları dinleyebileceğim.
Şuna yürekten inanmalıyız ki, sözlerimiz cümlelerimiz bizim gücümüz. Çünkü bir şeyleri söylerken, söylediğimiz şeye inanıyoruz ve bu inancımız sözlerimizi ispatlıyor bize. bundan dolayı sanırım artık konuşurken çok dikkatli olmak zorundayız. sözlerimizi birde yaptığımız imgelemelerle desteklersek, bir kenara oturup mucizelerimizi izleyebiliriz.
ben bunları yavaş yavaş sindire sindire yaşamaya başladım. çok enteresan şeyler gelişmeye başladı hayatımda çünkü içimdeki gücü yeni yeni fark edip ona güvenmeye başladım.
bir takım şeyler yoluna girmeye başladı,umutsuzluklarım gitti yerlerine umutlarım geldi. öğrendim ki başıma gelen herşey ama herşey benim için bir fırsat. bazen bazı şeyler o an için kötü, altından kalkılamaz birşeymiş gibi gelebiliyor ama her zaman şunu hatırlatalım kendimize "bu bir fırsat" ve gülümseyelim.
bazı şeyleri isterkn gerçekten istiyor muyuz bundan emin olalım. isteklerimiz aslında gösteriş için hırslarımız için olabilir. bunları göz ardı etmeden gerçekten ne istediğinizi sorun kendinize.ne için çok para istiyorsunuz?ne için kariyer istiyorsunuz?ne için takdir edilmek istiyorsunuz? ne için evlenmek istiyorsunuz? v.s. hepsinin özünde yatan tek bir amaç var. "iyi hissetmek" o zaman şimdiden başlayın hayallerinizi kurmaya, sözlerinizle akıtın enerjinizi dışarıya ve hemen şimdi kendinizi iyi hissetmeye başlayın. iyi hissettikçe rahat olacaksınız ve rahat oldukça bilinçaltınızın sunduğu her çözümü anında göreeceksiniz.