Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar...
hem genelden hem özelden hayal ablanın yazmış olduğu bu son mesaj ın nedenini merak edenler olmakta..
daha ayrıntılı halde yazmış olsaydı konu bu kadar soru işareti ile kalmazdı sizlerin nazarında..
mesajlarını okursa ğer benim yaptığım bu açıklamadaki fazla veya eksik olan yanları görerek tamamlayacağına eminim..
hayal ablanın ayrılışında forumda ki her hangi bir olayın veya herhangi bir kişinin etkisi yoktur..
bu gün forumdaki bazı nahoş mesajların üzerine bu kararını açıklamış olması
her iki konuyu bağlantılı gibi gösterdiği için heralde bazı arkadaşlarımız gidersen bende giderim diyorlar..
hayal ablanın mesajında bana iyiliği dokunanlar diye basettiği kişi bu forumun kurucusu olan atakan bey başta olmal üzerinedir..
çünkü atakan bey hayal ablaya her konuda destek vermiştir.. bunu hayal ablanın kendiside daima dile getirmiştir..
eğer günlüğünü baştan okursanız telkinlerin ve atakan bey in desteğini daha iyi anlayabilirsiniz..
gerek mesleğini rahatlıkla icra etmesi gerek diğer konularda atakan bey hayal ablanın daima desteçesi oldu..
bu günkü ayrılış kararı tamamen kendi hayatının akışı doğrultusunda kendi seçimidir..
daha öncede yaşamında farklı hedefleri gerçekleştirmek için benzer kararı almış zamanı henüz değil diyerek ertelemiştir..
hayal ablanın kendisi ve bütünü için en doğru kararı verecek olgunlukta olduğunu hepimiz biliyoruz..
gitmeyide tercih etse kalmayıda tercih etse şimdiye kadar olduğu gibi sevgimizle yanında yer alırız..
önemli olan seçmiş olduğu yolda mutlu huzurlu olmasıdır..
sevgiler..
shamanic cevabını yazmış hayal ablamın günlüğüne. teşekkür ederim ilgin için. mustang abla, sycrox ve diğerleri içinde aynı şey mi geçerli, bu konuda da aydınlatırsan çok memnun olcaz , sanırım bu büyülü ortamın neden bozulduğunu bilmek hakkımız |