Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar..
bende bu konuyu merak etiğim için mustang e özel mesaj attım.. telefonla görüşmek istediğimi söyledim ..
kendisinin ayrılma kararını bilmiyordum.. sycorox u belkide hepinizden çok severim o şimdi gergin olabilir annesi ile görüşeyim istemiştim..
mustang ayrılma kararının kimsenin etkisinde kalarak olmadığını belirten bir mesaj ile bana geri döndü..
benim için onun sözü değerlidir.. böyle söylediyse doğruyu söylüyordur..
bakın sevgili arkadaşlar bu forumda bu gün ayrılma kararı alan arkadaşlarımızın bu kararı sizlerden çok biz eski üyeleri derinden etkiledi..
özellikle geçmişte çok üzücü tecrübelerimiz oldu.. gruplaşmalardan kaynaklanan ayrılıklardan dolayı...
ve og ünlerin verdiği dersle gerçek anlamda bir bütün olmaya sevgiyle birbirimize tutunmaya çalıştık..
bundan dolayıda bu forumda yetkili olan herkes bu konuda hassas davranmış
forumda yapılan telkin çalışmalarının kendi yaşamlarında ne denli etkili olduğunu görmüş
toplumsal bir ilke imza atmak adına şahısların tekelinde değil bilginin tekelinde bir forum kardeşliği forum ailesi olunması yolunda ilerlenmiştir..
hepimiz bir arayış içerisindeyken bu adresle buluştuk..
ruhumuzu başımızı öncelikle dinlediğimiz telkinler ile daha sonra saygılı sevgili ortamımızla dikleştirdik..
şu anda yüreğimizi burkarak giden arkadaşlarımızda bu ortamın bu büyüsüne kapılarak yanımızda yer almışlardı..
geriye dönük mesajlarımda da göreceksinizdir..
daima hatırlatığım ve olduğum sürece daima hatırlatacağım gibi..
bizler bu forumda baki olmayabiliriz ancak arkamızda bıraktığımız sevgi dolu izlerimiz
bizlerle benzer yoldan geçecek olan tüm dostlarımıza rehber olacaktır..
işte bunun için sorduğumda gidişimiz kendi kararımızdır diyen dostlarımız
bir grupsal etkileşimin içinde bu ayrılık kararını almadılarsa ne mutlu onlara..
her zaman olduğu gibi geleni sevgiyle karşılar;
kendi ufkumu genişletmek için ayrılıyorum diyen dostlarımıza da sevgiyle desteğimizi sürdürürüz..
sevgiler...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |