merhabalar
arkadaslar onlıne oldukca siteyi takip ediyor ve önemli bilgilerden faydalanmaya çalışıyorum. bu sitede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
herşey bir tesadüf eseri siteye bakmakla başladı ve kişisel gelişimle ilgili bu güzel eserleri deneme kararı verdiğim gün aslında hayata yeni bir pencereden bakmaya başlıormusum da haberim yokmus. ara ara da olsa 2 ay sanırım mp3 leri dinledim özellikle suçluluk ve egodan başladım ve hala devam ediyorum onları dinlemeye ne yapayım müzikler çok güzel
(new age müzikleri tuttum ) neticede sadete gelirsek telkinler bende kişisel geiştirmeyi dahada ileri götürmem için güçlü bir teşvik oluşturdu .iş yerimdeki stresi azaltı ve insanlarla uyumumu güçlendirdi . reiki gibi konulara yönelmemi tanımama ilgi duymama etken oldu . kendimde olmasını istemediğim yada beğenmediğim bazı davranışlarımı izole etti ve şu an onları düşünemeyecek kadar unutturdu .özetlersek bunca zamandan sonra tekrar bi kendime iç dünyama bakmaya kendimle hasret gidermeme vesile oldu .bunlar için bunca emek verip insanlık için faydalı işler yapanlara teşekkür ederim .
ve sigarayı bırakma kararı aldım 2 gün dür içmiyorum , 7 senedir içiyordum .ben bu zıkkımı seviyorum bırakmam deyip günde 1 paket içen biriydim . şu an nefret etme derecesine yaklaştım . sigarayı bırak telkini ve başlangıç ta olan 2 telkini dinliyorum. şu aşamada başka hangi telkinleri önerirsiniz . bu arada süreç konusuna gelirsek bırakıcak arkadaslara sunu söyleyebilirimki kendinize inanın benim aklıma sigara geldikçe dolu bir kül tablası izmaritler ve onun kokusunu düşünüyorum. bunu içmeyen insanları ve bırakan insanları düşünüyorum bu insanlar sigara olmadan yaşıyorlar . gayet tabiki sigarayla doğmadık başarabilirim diyorum . süreçi kolay atlatacağıma inanıyorum benimle aynı durumda olanlara başarılar diliyorum...