Merhaba arkadaşlar,
Bugün sitemizde hiç de alışık olmadığımız şeyler yaşandı..Sözler yanlış anlaşıldı,kişiler yanlış anlaşıldı..Hep kendi penceremizden bakmaya alışık olduğumuz için,bazı şeyleri hazmedemiyoruz..Bu da daha burada öğreneceğimiz çooook şey olduğunu gösteriyor..
Üyeler arasındaki teşvik edici, nasihat verici, sıcak yazışmalar gerçekten de çok güzel..Çünkü herşey teknik açıklamalarla, kitaplarla öğrenilmiyor.. Ben öğrendiğim pek çok şeyi,üyelerin yorumlarıyla öğrendiğimi itiraf etmeliyim..Özellikle günlüklerden (hayalayaz, mustang, redflowers, ÖZLEMBOZ)..O yüzden yazdığımız, özellikle gelişimlerimizi yazdığımız mesajlar çok önemli.Yeni üyelerin de faydalanması açısından..
Bazı üyelerin gitmesine de hayret ederek çok üzüldüm..
Forum ve kişilerle bağlantısı olmadığı yazılsa da hepsinin bu akşama tesadüf etmesi çok enteresan..Hele Hayal ablanın gitmesi,kötü bir sürpriz oldu..Fakat ben gitmelerinin ,bizim kulağımızı biraz çekmek, aslında gitmesi gerekenler için bir uyarı olarak algıladım.Çünkü değişmek istemeyen insanı kimse burada zorla tutamaz.
Hayal ablacığım,
En kısa sürede buraya döneceğini biliyorum..Daha bugün bana özelden yazarak yardım isteyenleri sana yönlendirdim..Çok ciddi yardımın olabilir bu kişilere..
Gitmen hepimizi cezalandırmak oldu..Bak hayatım değişti ailesi olarak hepimiz toplanırız,balkon bahçene çekirge gibi üşüşürüz ona göre..
Kim ne derse desin dönüşün MUHTEŞEM olacak ...
Shamanic,olumlu ve yapıcı yaklaşımınla yine farkını hissettirdin..Diğer moderatör arkadaşlar da öyle..Bugüne kadar ben de çok uyarı aldım..Uyarılar, hep yapıcı, pamuk gibi sarmalayan tavırdaydı.. Hepiniz çok özelsiniz. Bunu tüm içtenliğimle söylüyorum..
Bundan sonrası için herşeyin en iyisini diliyorum..Değişim adına öğrenilecek, yapılacak çok şey var..
Hepinize kucak dolusu sevgiler..