konuyu tam anlamıyla bilmiyorum ama yorumlardan okudugum kadarıyla yanlış anlaşılmalardan ibaret.. herneyse yanlış anlaşılma yada artniyet. bence asıl sorun en küçük engelle bile karşılaşsak pes etmemiz. düzgün giden bir işi herkez sürdürebilir. yazdıklarım bir eleştiri olarak algılanmasın fakat esinlendiğiniz kişilerin bişeylerden vazgeçmesi sizi ne duruma düşürürdü... daha önce üye olmama rağmen dün ilk defa birşeyler yazma cesareti buldum, forumda dolaşırken bu olayla karşılaştım. şimdiye kadar okuduklarımdan anladıgım kadarıyla koşulsuz yardımlaşma ve dayanışma adına kullanılıyor bu sayfalar, engelleri BİRLİKTE aşmalım diyerek...
üstad dedigimiz biri bukadar çabuk pes etmemeli bence. birçok kişiye umut verirken kendini umutsuz kılmak ihanet degilmidir diğerlerine ( yazdıklarım umarım yanlış anlaşılmaz ) eee büyük olmak okadarda kollay değil...
hayal ablacım ( ilk defa yazdıgım birine üstelik ilk defa bukadar samimi sesleniyorum)
boyumdan büyük söz ederek buradakilere örnek olmanı istiyorum. büyüklük sonunu getirmektir ve senin bunu yapıcağına inanıyorum.( küçük kardeşinden telkinler) pes etme...
ve umut ediyorum ki bundan sonra sana yazdıgım ilk cümle '' hoşgeldin hayal abla olur ''
( bak ben hala ayaktayım, yarına yetiştirmem imkansız gibi görünen bi konu olsada yılmadım hala. birşeyler yazabilecek vakit bile ayarladım)